2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بچه من زور میزنه ب خودش میپیچه ولی یکم گریه میکنه یا بی تابی اونجوری ک میگن ساکت نمیشه نه.یعنی ...

ببخشید دستشویی کرده؟؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بی قراره به خودش فشار میاره قرمز میشه  دلش سفت میشه

اره ولی اونجور ک گریه مدام کنه نیس.یعنی کولیکه؟الان ب دکترش زنگ زدم گف طبیعیه حرکات رودش انجام میده کولیک باشه داد شیون میکنه

گاهی زور میزنه میکنه ولی گاهی ک لج میاره انگا نمیاد دسشویی یا دلش پیچ میکنه

بعد از اینکه پوشک کثیف رو برداشتی با دستمال مرطوب بچه تمیزش کردی روغن بچه به قسمت پا و باسن بزن تو دفع کمک میکنه و هیچوقت پای بچه نمیسوزه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اره.بعد سینمو ول میکنه ی نق کوتاه میزنه بعد دستپاچه باز میخوره

اخه عزیزم

نگران نباش فعلا چیزی نیست، طبیعیه، خودتونم رژیم داشته باشید غذای طبع سرد و نفاخ نخورید و ارامش داشته باشید

تا شیرتونم سنگین نشه دکترم که بهتون گفته چیزی نیست

گلم کولیک رو بگم پسرم ۲٠روزش بود من دیدم بچم تو ۲۴ساعت یکساعتم نخوابید، فقط گریه گریه