2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐خب اول از همه جلو چشمش خونه و ماشین و سند هر کوفتی داره رو آتیش میزنم😐بعد اگه خانومه میدونست متاه ...

هر کیو هم بکشی باور کن نمیتونستی پسرتو بکشی (:

کلا خیانت خیلی چیز بدیه خیلی دردش امون نمیده واسه قلبت دلت ميخاد اونیکه بهت خیانت کرده رو بُکُشی زجرکش، کنی 

من خیانت دیدم اما نه توسط شوهرم(البته مجردم) ولی از سمت دوست پسرام چرا خیلی دیدم 🥲خدا کنه ریشه این خیانتا تموم شه

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

چند شب پیش به شوهرم میخندیدم سوتی داده بود رفتم سرویس اومدم دیدم همش گوشیش پیامک میاد روزش هم یکی بهش درخواست دوستی داده بود 

خلاصه اومدم گوشی ازش گرفتم دیدم به یکی نوشته خانومم بخوابه زنگ میزنم فقط گوشی گرفتم گفتم فردا همه چی تمومه 

ولی خیلی حس بدی بود دستام داشت میلرزید دیدم با اون یکی خطش به خودش پیام می‌داده شوهرم بهم  گفت تا تو باشی به من نخندیدی:(

هر کیو هم بکشی باور کن نمیتونستی پسرتو بکشی (: کلا خیانت خیلی چیز بدیه خیلی دردش امون نمیده واسه قل ...

خب آخه پسرم بمونه ت دنیایی ک خانواده نداره؟ اینجوری بدتررر دلم نمیاد ولش کنم خودم برم کههه 🙂وای اره همیشه گفتم و از خدا خواستم حتی ب سر دشمنم هم نیاره این روز و ک خیانت ببینه(: خیانت هرجور باشه زجر داره...حالا دیگ اگه خیانت از عشق و اعتماد طرف باشه که جای خود..

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

خیانت مزخرفه مزخرف حتی اگه جدا بشی و بازم ازدواج کنی زخمش هست

پنج ساله جدا شدم اون روز صبح‌موقع صبحانه ساعت۷صبح تو محل کار یهو یادم اومد یهویی اشکم در اومد نمیدونم چرا

من مجردم  همیشه میگم اصلا تو کارش تجسس نمیکنم ک نفهمم اگه خیانت کرد😐

با اینکه شوخرم کلا هیچ زنی بچشمش نمیاد حتی تو خیابون ک باهم میریم بیرون ولی هیچوقت تجسس نکردم تو گوشیشش و خیلیم شادم همین دیدو داشته باش موفق میشی 

خب آخه پسرم بمونه ت دنیایی ک خانواده نداره؟ اینجوری بدتررر دلم نمیاد ولش کنم خودم برم کههه 🙂وای اره ...

اونجاشو نمیدونم پسرت یتیم میشه یا نه ولی اینو میدونم نمیتونی پسرتو بکشی چاقو رو ورمیداری سمتش دستت میلرزه نمیتونی اصلا 

بعدشم خدا کنه ان شاء الله هیچ وخت خیانت نبینی (:🤍

من الان اینقد دوست پسرم اذیتم میکنه خیانت میکنه ولی ولمم نمیکنه نمیدونم چرا... دلم ميخاد برم پیشش اینقد بزنمش مشتو بکوبم سر و صورتش همه لباساشو جر بدم تا این حد ازش کینه ای شدم... البته پسره برام هیج ارزشی نداره حالم ازش بهم میخوره 

اووووه! چه خبره 

هرچیزی و میتونم تحمل کنم الا خیانتتت

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
اونجاشو نمیدونم پسرت یتیم میشه یا نه ولی اینو میدونم نمیتونی پسرتو بکشی چاقو رو ورمیداری سمتش دستت م ...

مرسی فداتشم 🙂♥️خب چرا خودت ولش نمیکنییی؟ اینجوری داغونت می‌کنه از عشق زدت می‌کنه 

مرسی فداتشم 🙂♥️خب چرا خودت ولش نمیکنییی؟ اینجوری داغونت می‌کنه از عشق زدت می‌کنه 

من ولش کردم میگم برام مهم نیس ازش حالم بهم میخوره زده شدم دیگه ازش... فقط اون زنگ میزنه پیگیرم میشه خیانتاش انکار میکنه ولی من خوب میدونم که خیانت میکنه و هرزس

من ولش کردم میگم برام مهم نیس ازش حالم بهم میخوره زده شدم دیگه ازش... فقط اون زنگ میزنه پیگیرم میشه ...

راهش نده دیگ ت زندگیت خطت و عوض کن

راهش نده دیگ ت زندگیت خطت و عوض کن

تو فکرشم ولی خطم دست خیلی از همکارا و دوستامه عوض کنم یکم بد میشه و شک میکنن