2777
2789

هیچ وقت اینجور فکری نمیکنم 

نه من نه همسرم 

ما یه قرار گذاشتیم و قسم خوردیم ک هیچ وقت فکرمون سمت کسی نره 

و اگه خدایی نکرده اتفاق افتاد ببخش ب هیچ عنوان 

و فقط رفتن 

نظر منو همسرم اینه ک کسی ک خیانت میکنه ارزش هیچیوو نداره 

نه داد زدن 

نه توهین 

نه زدن 

حتی مردن 

متاسفانه خیانت دیدم وداریم زندگی میکنیم باهم

اما ازش متنفرم زندگیم داغون شده

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا واسه هیچکی نیاره منی که از دوست پسرام خیانت دیدم خیلی ضربه بدی خوردم و حالم بد شد همش فک میکردم من خیلی بی ارزشم خیلی زشتم که رفته با یکی دیگ بعد اون حتا تا چندین ماه شده از خونه بیرون نرفتم 🥺💔

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

نه 

خیلی از تفکرات ما باعث میشه جذب کنیم .

نمیگم سرمون مثل کبک زیر برف باشه.باید زیرکانه زندگی کرد .ولی فکر کردن به خیانت باعث وسواس میشه و زندگیت را ممکنه خودت با این وسواس فکری خرابش کنی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هرگز به این موضوع فکر نکردم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ازدواج اولم همسرم بهم خیانت کرد 

وقتی فهمیدم مثل تفاله  تفش کردم 

ببخشید اینجور گفتم 

و هر چی التماس کرد دیگ قبول نکردم. 

نه سال با اعتیادش زندگی کردم اما خیانت یکبار که بهم ثابت شد 

دندون خراب کندمش انداختمش بیرون 

به خودشم گفتم 

فقط بنزین یه فندک چاره کاره

خودشم میدونه این کارو میکنم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

تمام بدنم سرد شد یهو انگار یکی یه سطل آب جوش ریخت رو سرم بین اشک و خشم موندم دستام بی حس شد پاهام سست شد و بعدش دیگه نفهمیدم

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
باز خدا رو شکر کار خاصی نمیکنین😂

اره😐😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره