2777
2789
عنوان

شکایت از دکتر

580 بازدید | 30 پست

بچه ها من دیروز پیش یه متخصص زنان و زایمان و بارداریهای پر خطر رفتم که متاسفانه دروغگو و پولکی بود و با اینکه متخصص و تحصیل کرده بود مثلا!!! ولی بشدت سطح حرف زدنش پایین بود و مدام دکتر خودمو تخریب میکرد که چرا بهت قرص داده تا سقط کنی و تو باید کورتاژ بشی و از این حرفا!!! در صورتی که بچه من دو ماهش بود که قلبش وایساد و با قرص دفع شد

این خانومه مثلا متخصص به زور سونوی واژینال انجام داد و بهم دروغ گفت که جنینم با اینهمه لخته و خونریزی ای که کردم سقط نشده و کامل توی بدنمه، حتی عکسشو روی مانیتور دیدم که فکر کنم یه عکس الکی به همه نشون میده و اینجوری واسه خودش کاسبی راه انداخته. عکس یه جنین کامل!!! که این غیر ممکنه چون من کلی لخته دفع کردم!

چرا؟

چون بریم پیشش کورتاژ کنیم و ازمون کلی پول بگیره😒

خداروشکر گول حرفاشو نخوردم و امروز رفتم یجای دیگه سونوگرافی و فهمیدم که از بقایا یکم مونده و با پریود دفع میشه

میخوام ازش شکایت کنم

شما تا حالا شکایت کردین؟

متاسفانه گول تبلیغات اینجارو خوردم و پونصد تومنم پول دادم و چقدر گریه کردم و اذیت شدم

خدا ازش نگذره

بچه ها گول تبلیغات اینجارو نخورید

سلام عزیزم الهی ک همیشه خوب باشی و به زودی خدا ی نی نی سالم روزیتون کنه 

چی بگم ک درد خودمم همینه کاش برای منم تموم شده باشه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

خدا لعنت کنه تموم دکترای بی وجدان رو 

منم سقط داشتم تو هفته های پایین با دارو دفع شد 

کورتاژ کم ضرر نداره ک واسه بدن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه فکر نکنم شکایت به جایی برسه ولی شما تمام سعی تونو بکنید که حقتون ضایع نشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
سلام عزیزم الهی ک همیشه خوب باشی و به زودی خدا ی نی نی سالم روزیتون کنه  چی بگم ک درد خودمم هم ...

عزیزدلمی اخه

ایشالا شما هم به زودی صاحب نی نی سالم و خوشگل بشین

متاسفانه دکترا پولکی شدن

خیلی اذیتم کرد خیر ندیده

خدا لعنت کنه تموم دکترای بی وجدان رو  منم سقط داشتم تو هفته های پایین با دارو دفع شد  کو ...

دقیقا خدا لعنتش کنه

خیر نبینه

اره کورتاژ خیلی ضرر داره و ممکنه ادم دیگه بچه دار نشه

متاسفانه فکر نکنم شکایت به جایی برسه ولی شما تمام سعی تونو بکنید که حقتون ضایع نشه

تو فکر اینم برم مطبش و آبروشو ببرم

میخوام همرو آگاه کنم که نرن پیشش و آسیبی که من دیدم رو بقیه نبینن

عزیزدلمی اخه ایشالا شما هم به زودی صاحب نی نی سالم و خوشگل بشین متاسفانه دکترا پولکی شدن خیلی اذی ...

جواب خدارو چی میخوان بدن والا اونی ک مثل ما هستش دیگه آب از سرش گذشته 

سخترین روزهای زندگیم …

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️