2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه ولی علت دعواهای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 67 پست
اصلا ادمی نیستم جلوی کسی بگم این چیزارو مخصوصا جلوی کسی و وضعیت خوبی ندارن 

من خودم سعی میکنم حتی جلوی دیگران خیلی روابط عشقولانه و اینجور چیزا نداشته باشم. خیلی رسمی و محترمانه هستم با شوهرم توی جمع. کلا باید خیلی مراقب باشی دیگه.

اره خیلی رربط داره حتما صدقه بده وقتی میان خونتون یا میرید چون واسه منم پیش اومده بعدش دعوامون میشد ...

ممنونم ازین به بعد انجام میدم 🌸

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم ممکنه... من خودم خونه کسی زیاد نمیرم ولی دقت کردم  هر وقت دو نفر خونه ما میومدن یا باشوهرم بحثم میشد یا بدون هیچ بحثی قهر میشدیم  و کلا بینمون مشکل ایجاد میشد .... من قطع رابطه کردم باهاشون  و خداروشکر اینجوری نشد بینمون...کلا بعضیا انرژی خیلی منفی با خودشون میارن  وقتی میان خونتون.... یا از ذات بدشونه یا از حسادته بیش از اندازه اشونه ب هرحال ی چیزی هست ک اینقد انرژی ک بهتون القا میکنن منفیه ک کاملا رو زندگی شخصیتون تاثیر منفی میذاره... بنظرم قطع رابطه کن یا  اگه از خانواده نزدیکه ارتباطت رو خیلی کم کن .

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...  

منو همسرمم دقیقا مث شماییم.. 

خیلی همو دوس داریم و با ناراحتی هم ناراحت و با خوشحالی هم خوشحال میشیم پنج ساله ازدواج کردیم تاحالا هیچکس بحث و دعوای ما رو ندیده همه میدونن ک واقعا زندگیمون سر شار ارامشه

ولی باور کن هرررروقت ما تو یه جمعی بودیم چشم خوردیم و فرداش دعوا داشتیم😅

از وقتی متوجه این موضوع شدیم هرررررررکی بیاد خونمون یا هررررجایی بریم همیشه ایته الکرسی میخونیم اسفند دود میکنیم و خلاصه از این کارا و واقعا تاثیر داره.. 

مشکلات رو ریشه یابی کنید

جلوی دیگران عواطف فوران نکنه کلن مردم زنی که جلو‌دیگران رمانتیک باشن مرزبندی نداشته باشن خطاشون زیاد میشه 

رفت و امدتون با اطرافیان محدود و مرزبندی مناسب داشته باشین

کلا هیچ وقت جلو بقیه بهم محبت نکنید  فقط تو جمع احترام لازمه

همسرم اون طرفو میشناخت همیشه میگفت جلوی اون رعایت کنیم و فلان میگفتم نه فلانی خوبه اینجور نیس 

من چی بگم ک عمه ام یه شب اومد خونمون از وقتی رفته خونمون دعوا افتاده همه چی ب هم ریخته نمیدونم جادو ...

منم هر وقت میبینمشون کلا اوضاع قروقاتی میشه اون بدخلق میشه منم همش حس منفی بهم دست میده سر هیییییچی دعوامون میشه 

همسرم اون طرفو میشناخت همیشه میگفت جلوی اون رعایت کنیم و فلان میگفتم نه فلانی خوبه اینجور نیس 

جلو همه رعایت کنید 

ما اصلا عادت نداریم جلوبقیه زیاد باهم حرف بزنیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره عزیزم ممکنه... من خودم خونه کسی زیاد نمیرم ولی دقت کردم  هر وقت دو نفر خونه ما میومدن یا با ...

خیلی بده واقعا 

باشه عزیزم 🌸

و ی چیز دیگه اینکه اون تایم من و شوهرم جلو بقبه ام خیلی باهم صمیمی و خوب بودیم مثلا اگه بقیه نشسته بودن و شوهرم از سرکار میومد من مثه زمانی ک هیشکی خونمون نبود  میرفتم خوش امد میگفتم و باهاش روبوسی میکردم  و کلی خوشحالی میکردم برام فرقی نداشت کسی باشه یا نباشه...ولی الان کسی باشه اونقد صمیمی رفتار نمیکنیم  خیلی خیلی روابطمون بهتر شده ..واقعا خیلیا حتی ممکنه نزدیک ترین افراد زندگی ..زیرپوستی... چشم دیدن خوشحالی و خوشبختی  ادم رو نداشته باشن یا حتی بخاطرمشکلات زندگی خودشون حسرت روابط شما رو بخورن ک همه اینا سیل انرژی منفی هست ک سمت زندگی شما میاد. پس تا جایی ک میتونی جلو بقیه صمیمیتتون رو کمرنگ نشون بدین یا همیشه از رضایت زندگیتون ب کسی نگید.هیچکس.

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...  
مجبورت نکردن پست بزاری 🌸

اسی ناراحت نشو کمی هم از این زاویه نگاه کن شاید نو رابطه یه چیزای کوچولوی هست که گاهی باعث میشه ناراحتی پیش بیاد 

تجربه دارم از زندگی مادرو‌پدرم و خودم‌ گاهی از سادگیمون نشانه هارو‌نمی گیریم تا حل کنیم 

منو همسرمم دقیقا مث شماییم..  خیلی همو دوس داریم و با ناراحتی هم ناراحت و با خوشحالی هم خوشحال ...

واقعا باید همینکارو کنم سلامت روحی برای ادم نمیمونه

واسشون احترام قائلم ولی خب واقعا مدتهاست بخاطر این موضوع دوتامون داریم اذیت میشیم  کاش میشد نب ...

دقیقا یکی از اقوام ما یعنی امکان نداره بیان خونه مون یا ببینیمشون یه هفته دعوا نکنیم الکی الکی. منم یکی بهم گفت بهت حسودی میکنه 😑