2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه ولی علت دعواهای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 67 پست
و ی چیز دیگه اینکه اون تایم من و شوهرم جلو بقبه ام خیلی باهم صمیمی و خوب بودیم مثلا اگه بقیه نشسته ب ...

دقیقا این قسمت که میگی روابطتشون بده و حسرت میخوره قشنگگگ صدق میکنه 

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ناراحت نشو کمی هم از این زاویه نگاه کن شاید نو رابطه یه چیزای کوچولوی هست که گاهی باعث میشه نارا ...

نه عزیز جدا از هر دعوا و مشکلیه 

خودم‌متوجه شدم دیگه 

مثلا چطور وقتی یکی بهت دروغ میگه متوجه میشی میگن از کجا میگی مشخصه اینم همینجوریه خب 

اره حتما انجام بده و توکل کن بر خدا ان شالله ک عاقبت بخیر بشین و همیشه زندگیتون سر شار از خوشبختی و ...

ممنون عزیزم شماهم همینطور 🌸❤

نه متاسفانه 🥺

الان علائمتو میگی؟دارو میخوری؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

بعد گلم داروهای طب سنتی هم امتحان کردین برای کهیر؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...