2777
2789
عنوان

شما صبحونه به بچه هاتون چی میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوانه گندم میدم
لوبیای چشم بلبلی پخته شده
نخود و لوبیای پخته
لوبیا سبز ِ درشت خرد شده و پخته
تخم مرغ
شی و بیسکوییت
نون و پنیر و کره و چای
بستنی
ماکارونی

اینا رو در ظول هفته میدم بعنوان صبحانه تا از یه طعم زده نشه
میتوانم دنیا را یک دستی فتح کنم! ... به شرطی که دست دیگرم را تو گرفته باشی...
سفید جان هر نخوردنی منظور این نیست که دوست نداره

شما نباید یکدفعه بچه ای که عسل دوست نداره بهش عسل بدی.....یواش یواش....در کنار چیزی که دوست داره چیزی که بدش میاد یا نمیخوره یه کوچولو بده تست کنه......هر روز این مقدار تست رو بیشتر کن...

حتما علاقه مند میشه

پسر من خیلی چیزا نمیخورد که با این روش حالا همه چی میخوره.....

بازم اگه ببینم چیزی دوست نداره همین روش رو ادامه میدم

پنیر با انواع مخلفات

خامه با انواع شیرینی جات....مثلا با خامه رو صورتش شکلک بکش تا نزدیک دهنش بشه و بخوره

تخم مرغ به انواع مدل

فرنی با رنگ های مختلف

خیلی چیزا هست که ما مامانا حوصلمون نیست اماده کنیم برا بچه هامون...

پس تلاشت رو بکن حتما موفق میشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

من برا پسرم نون تستو با تخم مرغ و شیر آغشته میکنم و کمی هم وانیل بعد تو کره سرخ میکنم و روش عسل یا مربای آلبالو میریزم که خیلی دوست داره..
بعضی وقتا هم پنیر و کره رو میمالم به نون تست 4 گوش میبرمش و میدم با چای شیرین میخوره پسر منم 19 ماهشه خدا رو شکر الان خوراکش بهتر شده و من به هیچی اصرار نمیکنم درسته عذاب ودان میگیرم ولی اصرار نمیکنم به خوردن....

بعض یوقتا هم حس صبونه نداشته باشم...شیرو کیک بهش میدم.... البته اینم بگم شیر حتما هر صب یه لیوان داره......

صبونه هر چی داشته باشم تو خونه همونو میدم...شیرو کیک عسل و نون تست هرچی دیگه
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684