2777
2789

میشه آزمایش ان تی آزمایش خون رو عکسش رو بفرستید ممنون میشم میخوام ببینم چقدر جنسیت از رو اعداد ان تی صحت داره بزارید خدا خیرتون بده 

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم میشه یه سوال کنم شما چند هفته ای؟من خیلی احساس سنگینی رو معدم میکنم شما ابن احساس رو ندارین.من امروز وارد هفته دوازدهم شدم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
 الان دم دستم نیست ولی عدد پاپا زیر ۱ بود پسر خواهرم و زن داداشم بالای ۱ بود دختر

گذاشتم عزیزم یعنی به عدد بتا ربطی نداره فقط پاپا مهمه؟

سلام دوستم میشه یه سوال کنم شما چند هفته ای؟من خیلی احساس سنگینی رو معدم میکنم شما ابن احساس رو ندار ...

گلم من انقدر لاغر شدم که جونی برام نمونده اصلا هیچی نمیخورم

گلم من انقدر لاغر شدم که جونی برام نمونده اصلا هیچی نمیخورم

تر خدا بیا با من حرف بزن من افسردگی گرفتم دیگه.دیشب ادرارم رنگ خون شده بود .همش سرم .اصلا هیچی تو دلم نمیمونه اگرم بمونه انقد معدم سنگین میشه که ناخودآگاه عق میزنم .امروز رفتم سرم بزنم خانمه گفت بخاطرت استعراغ معدت ورم کرده حتما.منم شش کیلو کم گردم.شما روزا رو چجوری میگذرونی 

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

سوال دوستان من دو روزه پریودیم عقب افتاده یک ماهه تو اقدامم 

درد ریز زیر شکم و تخمدان دارم سینه هام الان تیر می‌کشه خیلیم گر میگیرم بنظرتون امکان بارداری وجود داره 

تخمدانام بعضی اوقات نبض میزنه سردردم دارم