2777
2789
عنوان

درخواست کمک

177 بازدید | 15 پست

زلزله شده از وقتی سقط کردم تو قلبم زلزله شده دارم دیوونه میشم ازاون روز فقط از خدا خاستم ک منو ببخشه وتوبه کردم وحشتناک ترین و تلخ ترین لحظه زندگیم بود 

از همتون ک تاپیکمو میخونین میخوام برام دعا کنین دعای دیگران در حق آدم زودتر مستجاب میشه شمارو جان عزیزتون شمارو ب حرمت حاجت و دردی ک تو دلتون دارین همین الان از ته قلبتون برام دعا کنین خدا منو ببخشه و دوباره بهم اعتماد کنه 

ازتون ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ارحم اراحمین هست خودتو ناراحت نکن

کاش؟میتونستم ازش بپرسم منو بخشیده یا ن کاش خدا خییییلیییی بزرگه خیلی مهربونه مابنده ها خیلی دم دمی مزاجیم خیلی قدرنشناسیم خدا خیلی خوبه میدونی دوسدارم برم بگردم هرکس میخواد این کارو کنه جلوشو بگیرم زار بزنم و بگم نکننننن

کاش؟میتونستم ازش بپرسم منو بخشیده یا ن کاش خدا خییییلیییی بزرگه خیلی مهربونه مابنده ها خیلی دم دمی م ...

شک داری؟

اون بچه رو چقدر دوست داشتی؟خدا هزاران برابر از چیزی که تو بچه ات رو دوست داشتی تو رو دوست داره میشه بخشه؟پس آروم باش و خودتو ببخش

همیشه سرهر نمازم از خدا میخوام دلمو آروم کنه و دوباره بچمو برگردونه بهم

عزيزم الهى خيلى زود خبر حاجت روايىت رو بزارى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی سخته از دست دادن وقتی سر سهل انگاری خودت باشه وقتی مقصر باشی سخته 

از قصد که نکردی

منم سر سهل انگاری خودم چند سال قبل سقط داشتم حس عذاب وجدان بدی داشتم تا یسال نمیتونستم خودمو ببخشم بعدش که دوباره باردار شدم کم کم اون حس کمرنگ شد بخودت زمان بده هنه چیز درست میشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
از قصد که نکردی منم سر سهل انگاری خودم چند سال قبل سقط داشتم حس عذاب وجدان بدی داشتم تا یسال نمیتون ...

ن از قصد ک مامانم میگه ازقصد نبوده تو بی تقصیری ولی خیلی روم فشار بود خیلی اصلا نتونستم درست تصمیم بگیرم نمیتونستم نگهش دارم چون شوهرم واقعا تحت فشارم گذاشته بود ولی کاش تاپای طلاق میرفتم پایان ۸ هفتم بود اون ۴ هفته ک فهمیده بودمو باهاش زندگی کرده بودمو جلو حرفای شوهرم دستمو گذاشتم رو شکمم و بهش قول دادم مواظبش باشم ولی نشدم اصلا هم اذیتم نکرد اون مواظب من بود بعداون ماجرا فقط ازخدا خواستم منو ببخشه و لیاقت دوباره مادرشدنو بهم بده منم فکر میکنم اگه دوباره باردار بشم حالم بهتر میشه 

قول میدم اینبار مواظبش باشم

ن از قصد ک مامانم میگه ازقصد نبوده تو بی تقصیری ولی خیلی روم فشار بود خیلی اصلا نتونستم درست تصمیم ب ...

خدا بزرگه دوستم خودتو نرنجون

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷