2777
2789
عنوان

پرخوری عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهایی که همیشه میخوردیم گوشت با حبوبات، مرغ، تخم مرغ  چای زیاد  دلستر، آب هویج همینا ...

تحرکتون بیشتر کنید. تا بلغم کمتر بشه. تا گرسنه نشدی چیزی نخورین لستر و تخم مرغ توی نیست. باید علائم جسمی تون رو بگید

تحرکتون بیشتر کنید. تا بلغم کمتر بشه. تا گرسنه نشدی چیزی نخورین لستر و تخم مرغ توی نیست. باید علائم ...

آره تحرکم کمه

اصلا نمیخوام از جام بلند بشم، به زور پا میشم غذا میپزم و با چه سختی ظرف میشورم، 

تمیز کاری اصلا نمیتونم، 

نمیدونم چرا اینجوری شدم 

هر شب تصمیم میگیرم از صبح کارهامو انجام بدم ولی نمیشه

خیلی برام سخت شده 😭

نکنه افسردگی گرفتم😥

ممنون میشم راهنماییم کنی💕

@مامانل  

سلام عزیزم من ایتا و روبیکا ندارم میشه خواهشا راهنماییم کنی

من حس میکنم افسرده شدم تقریبا همه علامت رو دارم خیلی هم جدیدا ترس و اضطراب دارم با گوشی تست مزاج ک میزنم سرد و تر میزنه چکار کنم این حس ترسم بره 

@مامانل     سلام عزیزم من ایتا و روبیکا ندارم میشه خواهشا راهنماییم کنی من حس میکنم افس ...

سلام عزیزم از اول تایپیک تا 30 صفحه بخونید و کم کم عمل کنید. سه چهار ماه عمل کنید. احتمالا باز زمان بیشتری برای درمان لازمه