2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رتبه اول ادبیات جشنواره خوارزمی تو استان شدم یادش بخیر سه سال پشت هم رتبه اول ❤️

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
اولا باید ببینید تو چه زمینه ای میخواید باشید زیست ریاضی و ...  بعدم عزیزم موضوع که الکی نیست ...

نمیدونم موضوعو مدیرمون گف شما ایده بدید من خودم درست و میکنم خرجشم با خودم   میگفت اختراع باشع تقریبا

عزیزم یه توضیح میدی چیه اصلا این جشنواره

بین سال های هفتم تا نهم برگزار میشه تو چن تا رشته مختلف هستش که الان دقیق یادم نمیاد بعد اول از مدرسه مسابفه شروع میشه میره بین مدارس شهر بعد میره قطب بعد میره بین شهرستان های همجوار بعد میره استانی بعدم کشوری ک تو مشهد یا تهران برگزار میشه 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
سازه های ماکارونی🤣 چقد مسخره بود عمرمون تلف شد

آخ یادش بخیر چقدر ماکارونی خام خوردیم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
بعد ببخشید به دردی میخوره چه مزایایی داره؟

هیچی واسه مدرسه کسب عنوان میشه و امتیاز میگیره مدیر مدرسه باورت میشه ب من کارت هدیه 50هزار تومنی ب عنوان هدیه دادن با یه لوح تقدیر؟؟؟؟؟؟ رتبه اول تو کل استان؟؟؟ اونم ن با هر چرت و پرتی یه تصویر میدادن میگفتن تو بیست دقیقه راجبهش انشا ادبیاتی بنویس ک دارای تلمیح و تشبیه و استعاره و.... 

بعد ببخشید به دردی میخوره چه مزایایی داره؟

بله برای کنکور کلی جایزه داری جایزه های خوب خوب

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم