2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم بیاین تروخدا 🥺

2022 بازدید | 117 پست

بچه ها من دوماهه پریودنشدم اوایل دوسه بار چک دادم منفی شد امروز یکی دادم صبح زود رنگ پخش کرد تونت سرچ کردم گفتن مال ادرارریختن زیادبوده یه خط کمرنگ کمرنگم کناررنگ پخش شدگیه بود بعددوساعت رفتم دیدم دوخط کاملا پررنگ و اون رنگ پخش شدگیه خشک شده یعنی باردارم قراره غروب برم سونوگرافی ناامیدشده بودم ازبارداری گفتم شایدکیستی چیزی باشه اینم بگم گرمی خیلی خوردم اگه کیست بودرفع میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته مبارکه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

چرا آزمایش نمیدی یه راست میخوای بری سونو؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ان شاءالله بارداری...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن