2777
2789
عنوان

بچه های یه مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست
بمن میگه انگارصبح ها چشات وامیشه من میرم خوشحالی

یه کم زبون بریز براش بگو نه عزیزم چرا خوشحال باشم تو که میری غم عالم میاد رو دلم میگم کی شب بشه بیای خونه

فقط بغل خودت بهم آرامش میده😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام حق با شماست  ولی اون کمبود محبت و صحبت با تو را داره  اگر میتونی بیشتر وقت بذار برا ...

آره دقیقا از اونجایی که شوهرش میگه من میرم تو خوشحال میشی مشخصه دنبال اینه که توجه و محبت بگیره از زنش

او خسته س اگه بد اخلاقی کرد 

شما بد اخلاقی نکن

بگو هر چی شما بگی

کار بیرون آدم رو پیرمیکنه

درکش کن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
او خسته س اگه بد اخلاقی کرد  شما بد اخلاقی نکن بگو هر چی شما بگی کار بیرون آدم رو پیرمیکنه ...

مردها هم حق دارن از فشار و خستگیه بیرون میان خونه که آرامش بگیرن بعد خونه هم که میان اینجوری

چاره ای نیس اسی باید درطول روز یه تایمی مثل بعدازظهر یه چرت بزنه که شب سرحال باشه

یه کم زبون بریز براش بگو نه عزیزم چرا خوشحال باشم تو که میری غم عالم میاد رو دلم میگم کی شب بشه بیای ...

من بودم ی چارتا قلقلکم میدادم شوهره رو، مردا ذاتا محبت پرستن

کم مباد از خانه ی دل، پای تو  
من بودم ی چارتا قلقلکم میدادم شوهره رو، مردا ذاتا محبت پرستن

آره بابا من میرم رو پاهاش میشینم یا میرم تو بغلش خودمو مچاله میکنم ریزه‌میزه هم هستم خوشش میاد

شبا هم میرم تو بغلش میگم هیچ‌جا مثل بغل تو بهم آرامش نمیده کلا با زبون باید نرم کرد مردها رو

آره بابا من میرم رو پاهاش میشینم یا میرم تو بغلش خودمو مچاله میکنم ریزه‌میزه هم هستم خوشش میاد شبا ...

خوشبحالت خخخ من قبل عروسی تو بغلش جا میشدم، الان اون میاد بغل من😁

خوشبحالت خخخ من قبل عروسی تو بغلش جا میشدم، الان اون میاد بغل من😁

😂😂😂😂اشکالی نداره تو همچنان با اعتمادبه‌نفس برو تو بغلش😂 منم الان حاملم دارم شبیه یه توپ گرد میشم

😂😂😂😂اشکالی نداره تو همچنان با اعتمادبه‌نفس برو تو بغلش😂 منم الان حاملم دارم شبیه یه توپ گرد میش ...

اخه نمیشه دیگه، خوشم از ریختش نمیاد، هم اون شکم درآورده هم من، شکما نمیذارن همو بغل کنیم خخخ