2777
2789

عزیزم انشالا که سالم😍جوابش چند وقته میاد؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست عزیزم  حتما سالمه...میشه سنتو بپرسم

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
من یک به دو بودم پارسال تو غربالگری بارداری ،آمنیوسنتز دادم  سالم بود الان دخترم 16ماهه و سالم ...

واقعا؟انشالله خدا دختر گل تونو حفظ کنه براتون ❤

خداکنه جواب آمینو منم سالم باشه

انشالله  ۳۱ سال

نگران نباش دوست عزیز. توکلتون به خدای مهربون

فاکتور سن خیلییییییب در عدد ریسک تاثیرگذاره. بالای ۳۰ عموما ریسکهارو بالا میزنه

براتون ۵ تا صلوات فرستادم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بخاطر سنته ریسکو بالا زدن اصلا نگران نباش استرس برا نی نی سمه...پسر اول من یک به نود وچار بود خیلی استرس کشیدم آمینو نرفتم هم واسه خطرش و هم دیر بود الان کاملا سالمه و ب دور از قضاوت مادرانه بسیار باهوش و زیباست

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
من یک به دو بودم پارسال تو غربالگری بارداری ،آمنیوسنتز دادم  سالم بود الان دخترم 16ماهه و سالم ...

عزیزم منم تو ازمایشم ریسک سندروم زده ۱به ۱۶۰ خیلی نگرانم شما سفری دادی مشکل نبود دارم دیوانه میشم