من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
بخاطر سنته ریسکو بالا زدن اصلا نگران نباش استرس برا نی نی سمه...پسر اول من یک به نود وچار بود خیلی استرس کشیدم آمینو نرفتم هم واسه خطرش و هم دیر بود الان کاملا سالمه و ب دور از قضاوت مادرانه بسیار باهوش و زیباست
شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون