2777
2789
نگران نباش دوست عزیز. توکلتون به خدای مهربون فاکتور سن خیلییییییب در عدد ریسک تاثیرگذاره. بالای ۳۰ ...

من ۳۷سالمه واسه منم ریسک سندروم ۱به ۱۶۰ زده خیلی نگرانم دعاکن بچم سالم وطبیعی باشه بچه اولمه ۲تاسقط داشتم پدرم دراومده 

من ۳۷سالمه واسه منم ریسک سندروم ۱به ۱۶۰ زده خیلی نگرانم دعاکن بچم سالم وطبیعی باشه بچه اولمه ۲تاسقط ...

شک نکن بخاطر فاکتور سن هست. فامیلمون مسئول بخش آنومالی آزمایشگاهه میگفت سن بالا خیلی تاثیر داره چون تو سیستم سن رو وارد میکنیم بعنوان یکی از فاکتورها و باعث میشه عدد ریسک رو بالا نشون بده و گفت بهتره کسی که سنش بالاست از همون اول سلفری بده. من خودم و دوستم سنمون بالا بود و عدد ریسکمون بالا شد بعدش هر دو سلفری دادیم خوب بود شکر خدا و بچه مونم بدنیا اومده و سالمه. نگران نباش خانوم گل. ان شاءالله بزودی نتیحه سلفری میاد خیالتون راحت میشه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن بخاطر فاکتور سن هست. فامیلمون مسئول بخش آنومالی آزمایشگاهه میگفت سن بالا خیلی تاثیر داره چون ...

مممنون عزیزم جواب دادی خیالمو راحت کردی ۲هفته دیگه آمینو دارم چون هنوز ۱۲هفتم گفت الان زوده گفت ۲هفته دیگه برو آمینو سنتز  این دکترم همه رو کلن میفرسته امینو عزیزم دعاکن بچم سالم باشه 

من ۳۷سالمه واسه منم ریسک سندروم ۱به ۱۶۰ زده خیلی نگرانم دعاکن بچم سالم وطبیعی باشه بچه اولمه ۲تاسقط ...

انشالله که جوابش سالمه چیزی نیست،منم ریسک ۱ به ۸ بودم جواب آمینوسنتزم سالم بود