2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر یا داروخانه

قطره چشمی و پامد میدن بهش و احتمال زیاد چرک خشک کن

چون منم جفت بچهام مبتلا شدن و چشم درد هم داشتن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

دقیقا منم ابنجوری میشم😐ببین ببر دکتر بزار قرنیشو هر بار چک کنه عود نکنه ولی خب دواش یه پاماد توب چشم و قطره اس اونم ببر دکتر بده خودت نخر من هر سری خودم میگرفتم خوب نمیشد و هر سری دکتر رفتم به چیز متفاوت باتوجه ب چرکش داده

خواهر زاده همسرم یک سال و‌نیمشه از چشماش عفونت میزد بیرون و قرمز شده بودن 

دکتر گفته بود سینوسهاش درگیر عفونت شدن

بچه رو ببر دکتر

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

پسر منم اینجوری شده بود

از داروخانه قطره استریل چشمی باکتی ماید گرفتم استفاده کردم ۴روزه خوب شد

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
ببر دکتر یا داروخانه قطره چشمی و پامد میدن بهش و احتمال زیاد چرک خشک کن چون منم جفت بچهام مبتلا شد ...

وای واسه شما هر چن وقت یه بار میشه؟ واسه من جدیدا خیلی زود ب زود میشه البته واسه من به چشممه

دکتر خوبه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
وای واسه شما هر چن وقت یه بار میشه؟ واسه من جدیدا خیلی زود ب زود میشه البته واسه من به چشممه

قی میکنه؟

والا نمیدونم‌ولی یک هفته ای شدیدا درگیر بودن از چشم درد گریه میکردن میگفتن لامپو خاموش کن چشامون درد میگیره

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام