2777
2789

من شوهرم خیلی خیلی بهم وابسته بود جوری که باید همیشه مرتب و آرایش کرده کنارش مینشستم ولی الان اگه یه هفته هم کنارش یه چایی هم نخورم براش مهم نیست کسی هست راهنمایی کنه 

معمولا بچه میاد رابطه مثل قبل نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه این مشکلو دارن ؟ واقعا اتفاق میفته یا شماها حساسید فکر میکنید اینجوری شده؟ 

من چیزی که خودم تجربه کردم غیر از این بوده 

واسم خیلی عجیبه 😐

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
معمولا بچه میاد رابطه مثل قبل نیس

کاملا👌

برای شما هم پیش اومده؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
وااای ینی همه اینجوری میشنننن؟؟😐😐😐😐من بچه نمیارم😥🫢

همسر من که نشد تازه خیلی بهتر از قبل شد 

دو تا اخلاق داشت که کل مشکلش بود از نظر من بعد از به دنیا اومدن پسرمون اونارم درست کرد 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴