2777
2789
عنوان

هر کی بیداره بیاد سوال دارم

128 بازدید | 10 پست

بنظورتون اگه یکی تو زندگیتون باشه که خیلی دوستون داشته باشه و شما هم خیلی دوسش داشت باشید ولی اخلاقایی داشته باشه که دلتونو بشکنه البته توعم رفتارهایی داشته باشی کا دل اونا بشکنه ولی شروع کننده اون باشه و هی تو بحث رفتارهای نشون بده که خوردت کنه چیکار میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هر دو مثل همین‌که، مهم نیست کی شروع میکنه، مهم اینه که وقتی یکی شروع میکنه اون یکی حداقل کوتاه بیاد و ادامه نده، اگه دوستش داری پس چرا کش میدی یه مساله رو

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
این رابطه سمیو تموم می کنم😁 جدا از شوخی اگه این رفتار از طرف هر دوتاتون زیاد تکرار میشه کات کنید ب ...

منطقیش تموم کردنه ولی اگه دوسش داشته باشی نمیتونی منطقی تصمیم بگیری برا همین میخاسم بدونم چیکار میکنید 

منطقیش تموم کردنه ولی اگه دوسش داشته باشی نمیتونی منطقی تصمیم بگیری برا همین میخاسم بدونم چیکار میکن ...

در رابطه همیشه عقل و منطق باید حرف اولو بزنه این‌جوری کمتر آسیب می بینی😁

خب هر دو مثل همین‌که، مهم نیست کی شروع میکنه، مهم اینه که وقتی یکی شروع میکنه اون یکی حداقل کوتاه بی ...

چون نباید یه سری رفتارا را انجام بده مثلا بهش میگم فلان‌کار را نکن دیگه اگه بکنی من فلان کار (که خیلی بد تر هست‌)را انجام میدما میگه باشه بعد دوباره تو بحث همون کار را تکرار میکنه بعد منم اون کاری که گفتم بد تر است رو انجام میدم و.. شروع میشه و کش میاد

چون نباید یه سری رفتارا را انجام بده مثلا بهش میگم فلان‌کار را نکن دیگه اگه بکنی من فلان کار (که خیل ...

اینکه میشه تهدید و گرو کشی، وقتی شما اینجوری کنی میشه لج و لجبازی، 

باید ببینین اون کاری که انجام میده شاید از عمد نباشه اگرم باشه به خاطر تهدیدی هستش که شما میکنین، باید رهاش کنین تا خودش بفهمه، ( البته من نمیدونم قضیه چیه میشه رهاش کرد و بیخیالش شد یا نه)

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن