2777
2789

دلم تغییر و تنوع میخاد ولی خب پول انچنانی هم ندارم 

۱_موهام الان پایینشون رنگه ریشش در اومده 

احتیاج به رنگ داره 

۲_کراتین (چون موهام بشدت وز وزی شدن و سوختن

لب بالایمم نازکه ولی خب از امپول و تزریق ژل و 

اینچیزا خیلی میترسم 

نصف شبی درگیر قیافم شدم دلم میخاد یکم اعتماد بنفسم 

بالا بره اینقد احساس خود زشت پنداری نکنم 

پ ن : دوستان لطفا تقاضای عکس نفرمایید 

سوقم ندین سمت کتاب و فایل انگیزشی 

برای کمبود اعتماد بنفس تاثیری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت موهاتو تقویت کن رنگ نکن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

ب عنوان کسی ک همه جا بخاطر ظاهرم ماسک میزنم بهتون میگم ک هر کاری هم برا زیبایی بکنید آخر آخرش بازم احساس خوشگلی نمی‌کنید و ته دلتون راضی نیست حالا شاید یکم تو حالتون تاثیر داشته باشع ولی خب سعی کنید خودتونو دوست داشته باشید 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
تزریق خیلی تاثیر داره هم لب هم مادلینگ و چونه و هم اگر گودی زیر چشم داری بینی هم اگر ایراد داره تغیی ...

عزیزم در حد عمل بینی نمیتونم هزینه کنم 

بینیمم مشکل خاصی نداره البته