2777
2789
عنوان

چه کاری تو زیبایی چهره تاثیر بیشتری میزاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 35 پست
من دماغم عمل کردم خیلی تغییر کردم به نظرم خیلی خوبه عمل دماغ اگر خواستی عکس بزار ببینمت شاید خودت ای ...

ببین بینیم تنها عضوی ک مشکلی باهاش ندارم 

یعنی کاملا متناسبه 

ولی با بقیه جاها درگیرم و مشکل شدید دارم 

من جمله لب و گونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان کسی ک همه جا بخاطر ظاهرم ماسک میزنم بهتون میگم ک هر کاری هم برا زیبایی بکنید آخر آخرش بازم ا ...

شاید برداشت شماست من عمل بینی کردم خیلی راضیم از چهره ام البته تازگیا چال شدن جوشهام اونها لیزر کنم مثل سابق میشم اگر عیبی نداشته باشه چدا حس کمبود کنه ادم 

پوست خیلی مهمه اگه اون اکی شه ۵۰درصد راهو رفتی واعتماد بنفس میگیری موهم مهمه منم کراتین ورنگ دوس دارم بعدزایمانم حتما میرم،بن مژه ابروی نچرال یااگه مث من نداری فیبروزومیکرو.خط لب دائم دارم ولی رژ دوس دارم چهره رو شاداب میکنه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
به نظرم اگه دماغتون عمل نیاز داره عمل کنید ژل هم دردش چند دقیقه کلا ولی خوشگل میشی

گفتم بالا بینیم خوبه مشکلی ندارم همه میگن 

به صورتت میاد فقط یکم صورتم لاغر و استخونیه 

یعنی اگه این ترس میزاشت ژل و اینا بزنم 

فوق العاده خوب میشدم☹️

هر کس یه نظری داره ولی به نظر من اونایی که ژل تزریق کردن و کارای شبیه این اصلا خوب نشدن هرچی طبیعی ت ...

دقیقا یکی از دوستام دیدم خیلی صورتش پلاستیکی و مصنوعی شده تو ذوق میزنه 

منم خیلی حساسم از همین چیزا میترسم 

پشیمون شدم یا بهم نیاد اونوقت درجا دق میکنم

هم از دردش میترسم هم اینکه بهم نیاد  یا موادش خوب نباشه گند بزنه بهم بدتر

نه پیش دکتر معتبر برو هیچی نمیشه خیلی هم عالی میشه فکر ها منفی دور کن تو انتخاب دکترم دقت کن برو نمونه کارهاش بببین