2777
2789
عنوان

تقلب آیین نامه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واسه کسی پیش اومده ک میگم  قبول نشی ارزشش بیشتره🤣

خیلی آدم ضایه میشه تنم ب لرز افتاد😄

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
قبولم نشدی بگو‌شدم تقلب نکن بگیرن شر میشه

آره میپیچونم بیخیال اصن تقلب نمیکنم😣😣ترسیدم

چقدددددممم سوالاش چرته آخه ب خدا

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

امتحان اصلا طوری نیست که بتونی تقلب کنی سوالا طولانی ان و زمان کمه...

باید درستو فهمیده باشی که بتونی جواب بدی.

مگه کل کتاب رو نخوندی؟ بشین هر موضوع رو واسه خودت توضیح بده که یادش بگیری نه حفظش کنی، خیلی هم راحت برو آزمونت رو بده...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
آره خوندم کتابو کامل سوالاهم دارم خوندم ولی سرعتا رو توی روز و شب آزاد راهو خیابان اصلی و این چرت و ...

دختر خوب با این چیزا ادم آبروش نمیره توکل کن بخدا برو امتحانتو بده البته اینم بگم من امتحان ندادم ولی شنیدم اونقدر تایمش کم باید تند و سریع سوالاتتو جواب بدی تموم بشه که یهو وقت کم نیاری هر کجا مشکلی داری از شوهرت بپرس یه بار بهت بگه به راحتی یاد میگیری نگران نباش با آرزوی بهترین ها   

امتحان اصلا طوری نیست که بتونی تقلب کنی سوالا طولانی ان و زمان کمه... باید درستو فهمیده باشی که بتو ...

مرسی عزیزم رفتم قبول شدم😍

دختر خوب با این چیزا ادم آبروش نمیره توکل کن بخدا برو امتحانتو بده البته اینم بگم من امتحان ندادم ول ...

ممنون گلم 

یکی از همون نمونه سوال هایی که مربیت داده میاد همونارو با دقت بخون

قبوووول😍

مرسی عزیزم قدیمیه یا جدیده تاپیکت

خواهش میکنم عزیزم. برو تو فهرست تاپیکام . تو صفحه ۶ تاپیکهام هست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃