2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی استااادی هااا❤😂😂😂

به نظر من به سبک سنگینی و هیچی فکر نکن من عروسیم و زهر مارم کردن و همیشه براشون می‌خوام توی بهترین شرایط به بدترین روز بیوفتن.تا میتونی خوب و خوش باش این تنها روزی هست که تکرار شدنی نیست .دیر شد زود شد کسی چیزی گفت اصلا برات مهم نباشه فقط خوش باش حال داشتی تمام مدت برقص نداشتی نرقص هر کار کمی حرف می‌گفت زیاده تو کاری که دوست داری بکن اون روز

دقیقا مثل من اوایل زیاد اهمیت نمیدادم ولی حالا وقتی میرم بیرون بقیه رو میبینم 😄😄همش میگم دختر عجله ...

آذم باشه و تو هم خوب باشی اصلا مهم نیست من و شوهرم ده سال اختلاف داریم و ظاهری هم خب تقریبا مثل شما هستیم اما اینها اصلا مهم نیست شعور و اخلاق دو طرف مهم هستش احتمالا الان یه مدتی با همین بودین اما یادت باشه خانواده اش بدترین کار هم کردن به زبون نیاری جلوش هرگز ولی حتما رفتارت و تغییر بدی کمتر رفت و آمد کنی با ناز بری با ناز بیای احترامت سر جایش باشه خونه مامان خودت هم با اندازه برو از اول عادت نکنید یا خونه مامان تو باشی یا خونه مامان اون عاقل و دانا باش 

روایت است که اگه مراسم ازدواج درست و الهی و بدون گناه(آهنگ و اختلاط  و.....) برگزار شه ، خدا و هفتاد هزار ملائکه رحمت میفرستن بر زن و شوهر

واگه اینطور نباشه و گناه و گناه و گناه 

خدا و هفتاد هزار ملائکه لعنت میفرستن بر این عروس و داماد

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

با شوهرت قرار بزار هیچ وقت وقتی قهرید جدا نخوابید 

تمام حرفاتو بهش بزن هر کاری میخوایی بکنید مشورت کن باهاش تا اونم باهات مشورت کنه 

هیچ وقت راز زندگیتون رو به کسی نگید 

تا بحثتون شد نرید پیش خانواده ها برید مشاور بعضی وقتا دلسوزی خانواده ها به ضرر زندگی میشه

همیشه خونت گرمای خاصی داشته باشه برا زندگیت برنامه ریزی کن 

و همیشه یه پس انداز داشته باش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥فقط شده کلیه هاتو بفروشی ،با خانواده شوهر تو یه ساختمان و یه محله زندگی نکن🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  

اینا واقعا چیزهایی که نتیجه گرفتم

با همسرت مثل دوتا دوست باشید به هیچ عنوان  لج بازی و گرو کشی نکنید. حرمت نگه دارید مخصوصا تو جمع

اگه از خواهر شوهر مادرشوهر ناراحت شدی سعی کن به رو شوهرت نیاری که خواهرت و مادرت اینجورین 

اگه مشکل داشتی قبل از اینکه بزرگ بشه حتما حتما حتما مشاور برید 

خیلی اینا مهمن

اصلا درباره رازهای خانوادت باعاش حرف نزن 

تو زندگی خانوادگی شون دخالت نکن 

پیش جاری درددل نکن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هووم خودمم میگم دختر باید خوشگلتر باشه اینطور مث فرشته ها باهاش برخورد میشه😂بدبخت اینقد دوستم‌داره ...

یکم ک بگذرع میفهمی عاشق اخلاقو کردارش شدی ن قیافش ی مدت اصلا قیافه عادی میشه تو زندگی هرچی ک باشع

با شوهرت قرار بزار هیچ وقت وقتی قهرید جدا نخوابید  تمام حرفاتو بهش بزن هر کاری میخوایی بکنید م ...

آفرین♥️♥️♥️♥️♥️با تجربه

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
روایت است که اگه مراسم ازدواج درست و الهی و بدون گناه(آهنگ و اختلاط  و.....) برگزار شه ، خدا و ...

😐😐😐😐😐😐

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اگه ازهم ناراحت شدین تو خودتون حلش کنید نه شما برو به مامانت اینا بدشو بگو نه اون بدتو به مادرش اینا

خودتون یادتون میره ولی پدرومادر هرگز یادش نمیره وطرف مقابلت رو از چشم خانواده ت میندازی

البته

یوقت طرف روانیه دور از جون باید کمک گرفت

چیزای سنگین توخونه رو اصلا جابجا نکن بذار خودش بکنه حتما حتی اگر دوماه طول بکشه 

وقتی نیست هم مثل وقتی هست برای خودت میزصبحانه بچین وخودتو دوست داشته باش

اگر با عقل انتخاب کردین از الان یکم گذشت بیشتری به خرج بدین هردو

خوشبخت ترین باشین درکنار هم