2777
2789
😐😐😐😐😐😐

عب نداره عزیزم😂😂😂شما خودتو ناراحت نکن

گرچه خودمم تا خوندم اینجوری شدم🙄🙄🙄🙄🙄🙄

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  

هر جوری زندگی میکنی بکن ولی با مادر شوهر و خاهر شوهرت قاطی  نشو تجربه ثابت کرده احترام احترام نمیاره واقعا 

اینقد که با این جماعت روراست بودم حرف دلمو میزدم سر هر مناسبت کادو میگرفتم فکر میکردم مادر و خواهر خودمن 

ولی  نمک نشناس بودن و تا وقت گیر میووردن بدیمو میگفتن و زخم زبون میزدن ،اگه حرفی جلوم ناخواسته میزدن چشم و ابرو میوومدن که حرفه رو ادامه ندن ….

هر چند مادر شوهر و خواهر شوهر خوب هم وجود داره 

وقتی خوبه که ادم یه سری حد فاصلا رو رعایت کنه ضربه نبینه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیو سعی کن از قبل هماهنگ کنی اگه کاری هم مطابق میلت پیش نرفت براش ناراحت نباش کلا خوشحال باش و با شوهرت خوب باش ولی تو عروسی کاری نکن که بعدا پشیمون بشی هرچی سرسنگین تر باشی بهتره 

هر چی دلت میخواد رو از قبل هماهنگ کن که چیزی تو دلت نمونه بعد عروسی ولی خیلی هم سخت نگیر 

در کل سعی کن لحظات عاشقانه و خوبی رو با شوهرت سپری کنی تو عروسیت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
آفرین♥️♥️♥️♥️♥️با تجربه

نتیجه ۱۵سال زندگی کاش اون موقع هم کسایی منو راهنمایی میکردن اشتیاه هم کمتر بود 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عب نداره عزیزم😂😂😂شما خودتو ناراحت نکن گرچه خودمم تا خوندم اینجوری شدم🙄🙄🙄🙄🙄🙄

ندید بگیریم 😐🤣🤣🤣

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ندید بگیریم 😐🤣🤣🤣

فقط همین بار رو آره

اگر یکبار دیگه تکرار کرد....برخورد فیزیکی میکنیم😅😅

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
روایت است که اگه مراسم ازدواج درست و الهی و بدون گناه(آهنگ و اختلاط  و.....) برگزار شه ، خدا و ...

دخترعموی دوستم مولودی گرفت با چادر و مقنعه حاضر بود تو مراسمش،،خانما همه فقط دست میزدن....اما دوستم

تعریف میکرد بعضی آقایون تو کف خانمها بودن و بعضی دخترا و خانمها هم تو کف آقایون ،میگفت مراسم باحجاب و آقایون هم ریشو ومثلا سربزیر ولی بیرون همش دید میزدن،،،،نگاه و گاهی تیکه و شوخیو متلکی چیزی هم تبادل میشد.

پس واقعا کردار و رفتار و کنترل نگاه آدم پشیزی به آهنگ و بزن و برقص مرتبط نیست....

به شخصیتت برمیگرده این چیزا.

با خانواده شوهرت دقیقا مثل خانواده خودت رفتار کن .از ته قلبت دوستشون داشته باش و همین جوری ک هستن کم یا زیاد خوب یا بد بپذیرشون با شوهرت جلو خانوادش با احترام صحبت کن و تو تنهایتون ب شوهرت بگو اگه از دستم عصبانی بودی لطفا توی جمع بهم چیزی نگو تنها ک شدیم بگو یادت باشه احترام احترام میاره بی حرمتی بی حرمتی میاره .با خدا معامله کن و هر خوبی کردی بگو خدایا به خاطر خوشحالی تو .چون این ها بنده ی تو هستن ....یادت باشه چند بار ک خوبی کنی و چشمتو روی بدی ببندی خود ب خود تخم محبت رو تو دل خانواده شوهرت میکاری اونوقت تو میشی عزیز دلشون محرم رازشون .اینو تو زندگی خودم با تمام وجودم تجربه کردم *یادت باشه ذات خوب پشتش خداست ✅

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆