2777
2789
من خیلی رقصیدم ولی فامیلامون میگفتن ابرومونو بردی الان انقد پشیمونم ک نگو ک چرا سنگین نبودم 💔

منم اول تا اخروط ووودم قشنگ ممهمانان یژه مث لیدرا😁😁برام اصن مهم نبود چی میگن..یبارم موقع فیلم دیدن مادر شوهرم گف عروس ماشالله چقد انرژی داره وسط همش گفتم عروسی مال من بود دیگ؟؟؟مطمینم پشت منم حرف زدن ولی به برگاااام ..مهم این بود که خاطره خوبی موند برام ..تازه فردای عروسی دوستام گفتن تورو خدا راستشو بگو مشروب خورده بودی🤣🤣🤣گفتم نبخدا باورشون نمیشد اخه خیلی پر انرژی بودم و میرقصیدم

یه تجربه دیگه که به عنوان خواهر بزرگتر بهت میگم اینه که هرگز تو هرشرایطی هم بودی بد خانوادت پیش شوهرت نگو به هیچ عنوان 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اول تا اخروط ووودم قشنگ ممهمانان یژه مث لیدرا😁😁برام اصن مهم نبود چی میگن..یبارم موقع فیلم دیدن ...

اره ب منم میگفتن ولی من ادمی ام حرف دیگران واسم مهمن بدبختانه واسه این گاهی همش با خودم خودخوری میکنم ک چرا سرسنگین نبودم

خوشبخت بشییی عزیزم چن سالتونه؟  روز عروسیو از قبل برنامه شو نچین تا استرسشو نگیری  &nbs ...

۱۹ سالمه شوهرم ۲۷ از لحاظ قیافه خیلی باهم فرق داریم کسی منو نمیشناسه قرار هم‌نیست ببینم ک نیاز باشه الکی تعریف کنم ولی قیافه  خیلی خوبی دارم و کلا اسمم اشناس همه جا برعکس اون زیاد خوشگل نیست اولاش برام‌مهم نبود ولی الان زیاد مقایسه میکنن یا پچ پچ خیلی ناراحتم کردن🥲

من خیلی رقصیدم ولی فامیلامون میگفتن ابرومونو بردی الان انقد پشیمونم ک نگو ک چرا سنگین نبودم 💔

ب حرف دیگران اهمیت نده مگ وقتایی ک‌ناراحتی کسی دستتو میگیره ک وقتی خوشی می‌کنی دخالت کنن؟

تاثیر داره؟🥲😂 من زود خسته میشم اخه

اره عزیزم اگه زود خسته میشی مثل من همون روز یا ی روز قبلش آمپول نوروبین بزن بهت انرژی میده و حتمن با خودت کاکائو داشته باش تو آرایشگاه بخور

مرسی استااادی هااا❤😂😂😂

😂😂😂وای دختر خندم گرفت ،اخه نمیدونی ک روز عروسیم چی اومد سرم ینی نوبربودم حالا بعدا برات تعریف میکنم اینجا نمیشع ،اینایی ک گفتم برام اتفاق افتااد خیلی سعی کردم بهترین روزم عالی باشه ولی تعریفی نداش درحدی ک دوس ندارم فیلممو ببینم😶😶😶

۱۹ سالمه شوهرم ۲۷ از لحاظ قیافه خیلی باهم فرق داریم کسی منو نمیشناسه قرار هم‌نیست ببینم ک نیاز باشه ...

دقیقا مثل من اوایل زیاد اهمیت نمیدادم ولی حالا وقتی میرم بیرون بقیه رو میبینم 😄😄همش میگم دختر عجله کردی بخودا😂😂😂 

۱۹ سالمه شوهرم ۲۷ از لحاظ قیافه خیلی باهم فرق داریم کسی منو نمیشناسه قرار هم‌نیست ببینم ک نیاز باشه ...

بیخیااااال اون پچ پچاااا باش همون بهتر ک عروس سر تر از پسره باشه 

ب حرفای مردم اهمیت نده بیجاس 

بیخیااااال اون پچ پچاااا باش همون بهتر ک عروس سر تر از پسره باشه   ب حرفای مردم اهمیت نده ...

هووم خودمم میگم دختر باید خوشگلتر باشه اینطور مث فرشته ها باهاش برخورد میشه😂بدبخت اینقد دوستم‌داره ک نگو یه جور بهم‌دست میزنه انگار شیشه تو شکممه😂😂