2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=275428014]هیچ وقت نفهمیدم دقیقا خونه تکونی چیکار میکنن. الان من نه وسیله اضافی دارم بریزم دور ...

خب همیشه اینکارو میکنم.تمیزن که😑 حتی نمیذارم بالای یخچال گرد وخاک بشینه. یعنی بقیه این کارارو سالی ۱بار انجام میدن🤔

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
کم اوردم دیگه بخدا منی که ازتمیزی زبون زد بودم الان ظرفام انقدر میمونه کپک میزنن

بده باباش نگه داره به کارات برسی عزیزم منن پسرم یه وقت هایی خیلی اذیت میکنه میدم به شوهرم نگه داره حداقل شام درست کنم ده دقیقه نگه میداره میگه بیا بگیرش از پسش بر نمیام😁

خب همیشه اینکارو میکنم.تمیزن که😑 حتی نمیذارم بالای یخچال گرد وخاک بشینه. یعنی بقیه این کارارو سالی ...

آره دیگه 🥴😄🤣

یهنی شما یخچال رو هر ماه میکشی جلو میشوری

منم دوست دارم اینطوری باشم ولی جون ندارم 

بده باباش نگه داره به کارات برسی عزیزم منن پسرم یه وقت هایی خیلی اذیت میکنه میدم به شوهرم نگه داره ح ...

شوهرمم بیکاره کمک میکنه ولی فکزشو بکن بچم چجوره که دونفری ازپسش برنمیاییم مثه توپ پاسش میدیم 

آره دیگه 🥴😄🤣 یهنی شما یخچال رو هر ماه میکشی جلو میشوری منم دوست دارم اینطوری باشم ولی جون ندارم ...

تو یخچال رو دوهفته ۱بار میشورم.ولی هر دفعه توش رو دستمال میکشم. هفتگی تمیزکاری کلی میکنم. همشم میترسم وسواس بگیرم. همون بهتر جون خودتو واسه تمیزکاری خونه نذاری

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
تو یخچال رو دوهفته ۱بار میشورم.ولی هر دفعه توش رو دستمال میکشم. هفتگی تمیزکاری کلی میکنم. همشم میترس ...

من هرجا کثیف باشه تمیز میکنم ولی خدایی اینطوری کلی که بخوام لباسشویی و یخچال و فرش جابه‌جا کنم نمیتونم

همین الان الان از 22 بهمن شردع کردم کم کم کار میکنم بدنم و پاهام درد میکنه فرش و پرده دادیم بیرون بشورن خواه ناخواه خونه به هم میریزه