2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم بخدا کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 39 پست
آنتی بیوتیک زیاد فقط مقاومت طبیعی بدن و کلا کاهش میده به جاش از مواد طبیعی استفاده کن شاید الان حالش ...

خب الان من سینش عفونت داره وتب داره چی بدم بهش راهنمایم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همه اینا رو میدم انگار نه انگار

منم چهار ماه درگیر بودم. همینارو بهش دادم. برای سرفه های طولانی مدتش هم شیر اسب و الاغ دادم بهش. گوش شیطون کر دیگه خوبه خوب شد. از همون موقع هم مولتی ویتامین ایمیونس میدم بهش هر روز 

بهترین کار به نظر من اینه ک فردا پیش فوق تخصص اطفال ببریش

اصلا سرخود بهش دارو نده👌

سیب رو  رنده کنید بدید بخوره ...سوپ ..مدام پاشویه اش کنید...یه پارچه نمدار (خیلی خیس نباشه یه کوچولو نم داشته باشه کافیه ) بزار رو پیشونیش

اینکار باعث میشه تبش چند درجه بیاد پایین 

منم چهار ماه درگیر بودم. همینارو بهش دادم. برای سرفه های طولانی مدتش هم شیر اسب و الاغ دادم بهش. گوش ...

بچه من ریفلاکس والرژی داره ضرر نداره؟ایمونس هم بهش میدم من

بهترین کار به نظر من اینه ک فردا پیش فوق تخصص اطفال ببریش اصلا سرخود بهش دارو نده👌 سیب رو  ر ...

عزیزم سر شب بردم متخصص اطفال ،هیچی بهم نداد یه دیفن و یه پروفن وشیاف،منم دیدم خوب نشده بردم یه دکتر دیگ انتی داد نمیدونم بدم یانه 

خب الان من سینش عفونت داره وتب داره چی بدم بهش راهنمایم کن  

شلغم و یکم داخلش و بردار عسل پر کن بزار رو بخاری شعله کم تا صبح آب میندازه آبشو بده بخوره آنتی بیوتیک قویه خود شلغمم بخوره،لیمو و عسل با آب ولرم،دمنوش پونه کوهی و آویشن،لیمو شیرین و پرتقال و نارنگی آبشو بده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بچه من ریفلاکس والرژی داره ضرر نداره؟ایمونس هم بهش میدم من

دختر منم آلرژی به شیرگاو داره. من سه روز بهش هر روز یه استکان شیر اسب دادم. سه روز هم یه استکان شیر الاغ. نمیجوشوندم فقط میریختم تو استکان بعد استکان میذاشتم توی یه کاسه آب داغ که یکم گرم بشه فقط. خودم هم چندشم میشد ولی دیگه کم اورده بودم گفتم اینو هم امتحان میکنم. 

شلغم و یکم داخلش و بردار عسل پر کن بزار رو بخاری شعله کم تا صبح آب میندازه آبشو بده بخوره آنتی بیوتی ...

همه اینا رو دادم از صبح فقط شلغم رو بخاری نزاشتم ک اونم الان میزارم 

عزیزم سر شب بردم متخصص اطفال ،هیچی بهم نداد یه دیفن و یه پروفن وشیاف،منم دیدم خوب نشده بردم یه دکتر ...

شیاف هم گزاشتی اصلا تاثیر نزاشت رو تبش؟؟

اگه نزاشتی شیاف رو بزار براش