2777
2789

اونایی که درحریان تاپیک اولم بودن میدونن بازم میخوام وردارم از همراه  من ببینم بازم با دختره در ارتباط بوده میام تاپیک میزنم میگم بهتون

بیا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زندگی شخصیتو باید همه جا جار بزنی

جار زدم چون خیلیا مثل من فکر میکنن که اسمون سوراخ شده شوهرشون افتاده پایین  ویه فرشتست جار زدم که خیلیا  شرایط منو دارن حد اقل حواسشون به زندگیشون باشه

چرا این کارارو‌میکنید ؟ من دیشب ساعت سه از اتاق اومدم بیرون شوهرم تو‌سالن داشت با یکی چت میکرد تا منو دید هول شد گوشیو کرد تو ۷ تا سوراخش من به روم نیوردم خب با این کارت خودتو‌نابود میکنی فقط مجبور میشی جدا شی اگه علنی بشه 

ببين در صورتى  هى اينكارارو انجام بده 

كه اگه بهت ثابت شد بارها  و بارها داره بهت خيانت ميكنه

جرات داشته باشى طلاق بگيري ُ خودتو خلاص كنى

اگر در خودت نميبيني اينُ الكى با روانِ خودت بازى نكن ،دنبال كشفِ حقيقتم نرو چون خودت خورد ميشى و نميتونى دَم بزنى

چرا این کارارو‌میکنید ؟ من دیشب ساعت سه از اتاق اومدم بیرون شوهرم تو‌سالن داشت با یکی چت میکرد تا من ...

خواهر نابود شدم خیانتش بهم ثابت شده  ولی میخوام ببینم وقتی اونجوری به پام افتاد باز اینکارو کرده یانه

اگه شرایط و توان طلاق داری پلیس بازی درآر وگرنه اگه بفهمی و به هر دلیلی حتی بعداز التماس و گریه و زا ...

نه گلی نمیمونم ولی باید مدرک جمع کنم باید زمامی که برای طلاق اقدام کردم مدارک بزنم تو دهن مامانش