2777
2789

قبلا اینجوری نبود.

من حدود ۲ سالی نبودم. الان چند ماهه برگشتم دارم شاخ درمیارم از تغییر نوع کاربرا

طرف ۱۶ سالشه ۲ تا بچه داره

۲۰ سالشه بچه مدرسه ای داره

۱۵ سالشه نامزد داره

بابا چه خبرتونهههه

حالا خودتون اینکارو کردین انشاالله که خوشبخت باشین ولی خواهشا تبلیغ نکنین.

آهای مادرا این ظلم رو به دختراتون نکنین

نذارید زیر ۲۰ سال ازدواج کنن

به خدا گناه داره اون بچه هیچی از جوونی و زندگی نمیفهمه.

تبلیغ نیس همین هستن

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه منه ۲۰ ساله حس ترشی بودن گرفتم از دستشون

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

اتفاقا به نظرم با سن کم ازدواج کنن بهتره

چون سنشون زیاد شه دیگه تن به ازدواج نمیدن تنها میمونن

من خودم با اینکه تنهایی واقعا اذیتم میکنه اما حاضر نیستم شوهر و قوم شوهر رو تحمل کنم و کلا قید ازدواج رو زدم

در حالی که وقتی زیر ۲۰ بودم مشتاق بودم

{ خانم هستم }

یاد اون مرده آفتادم که محکم میزد رو چشاش میگفت چشم😂😂😂

من17 ام خدایی الان اسم شوهر بیارم بابام با دیوار یکیم میکنه😂و خب درکل اگر یه روزی مادر بشم هر اتفاقی که افتاد دخترم رو درک میکنم:) 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

اگه مادر بودم از خدا می خواستم دخترم خودش عشق مجردی و زندگی مستقل داشته باشه و خودش مجردی رو انتخاب کنه ولی اگه عاشق ازدواج کردنم بود نمی ذاشتم تو سن پایین ازدواج کنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

امشب همین سوالو منم تو ی تایپک داشتم 

استارترش میگفت الان ۱۶ ازدواج کرده شوهرش ۱۷ سالشه ى ميگفت چهارسال با پسره قبل ازدواج دوست بوده و همه جا رفتن 

الانم قصد بارداري داشت 

من هنگم بخدا 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
اینجا تبلیغ فرزنداوری /چادر/کودک همسری /صیغه میکنن

خیلی توپ گفتی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.