2777
2789

چتری زدم ولی چون موهام موج داره فقط روز اول خوب بود☹️😭😂الان مث چی پشیمونم دنبال یه چیزی میگردم که سرعت رشد موهامو ببره بالا.به نظرتون هیر ویت تاثیر داره؟اگه آره چقد سرعت رشد مو رو میبره بالا؟از تجربه هاتون بگید

روغن زیتون غیر خوراکی

چند قطره به کف سر و قسمت های دیگه بزن بعد خوب مالش بده سرت رو همه جاهاشو

۲ روز بمونه خوب جذب که شد با نرم کننده مو بشورش

ارزونم هست فکر کنم ده پونزده تومن باشه روغنه

۶/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از ابان باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۵                                  عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

روغن زیتون غیر خوراکی چند قطره به کف سر و قسمت های دیگه بزن بعد خوب مالش بده سرت رو همه جاهاشو ۲ ر ...

احساس چربی هم نداره 

من میزنم،موهام خیلی رشدش خوب شده

حتی ناخن هامم محکم تر از قبل شده رشدشم عالللییی

۶/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از ابان باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۵                                  عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.