2777
2789

سلام دوستان 

چن وقت پیش تاپیک زدم یه خواستگار نظامی دارم از هر لحاظ خوبه ولی چون یه ماموریت باید بره اول زندگی به مدت ۳ سال جنوب باید زندگی کنه بابامم میخواد ردش کنه🥺🥺

میترسم تا آخرش همینجوری همرو رد کنه به بهونه های مختلف 

بنظر شما پدرم حق داره،؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق ک ن

ولی خوبه ردش کنی خودتم🚶‍♀️

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

نظامب ب درد نمیخوره شغلش ازیتت میکنه مدرتو در میاره دور از جون بابات بهترین کارو کرد اگه شوهر نظامی کردی باید بدونی تو زن اولش نیستی زن اولش شغلشه و اون هنیشهههههه تو اولویته و اینکه نظامیا اکثرا پرخاشگر و بی اعصابن نگا ب قیافشون نکن

من عموم اینطوری بود آخرش پسر عموم رفت خواستگاری راحت قبول کرد واسه اون دختر دیگه اش هم که با فامیل نزدیک ازدواج کرد همش دوست داشت بهم بخوره الان واسه 2 دختر دیگه اش هم همینه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی