2777
2789
عنوان

دردو دل

38 بازدید | 2 پست

نمیدونم چرا دارم اینجا مینویسم شاید بعدا پشیمون شم اما دلم میخواد فقط بنویسم 

حالم خیلی بده.تو اوج جوونی تموم ارزوهام داره پر پر میشن. دختری ام که هرکی ظاهرمو میبینه فکر میکنه خیلی خوشبختو خوشحال و پولدارم و دورم شلوغه اما ما مستاجریم و از بچگی ارزوم بود یه خونه از خودمون باشه هرچند کوچیک تا بتونم دیواراشو رنگ کنم خوشگل کنم:) اما با این وضع هیچوقت صاحب خونه نمیشیم...با پولایی که جمع کرده بودم گفتم شاید بتونم 10-20 ت بزارم رو پول ماشینم و عوضش کنم اما دیگه نمیتونم.خیلی تنهام پسرای زیادی میان سمتم اما انگار هیچ میلی ندارم و غرقم تو دنیا و مشکلات خودم.دوستای زیادی ندارم.ادم با سیاستی نیستم و خیلی ساده ام...مامانم بیماره و از دیدن هرروز درد کشیدنش از بچگی روحم مریض شده...بابامم که یه ادم بیخیال که غیر از خودش نه به اینده بچه هاش فکر میکنه نه چیز دیگه...

شرایط مهاجرت دارم از طریق درسم اما خب جونم بنده به خانوادم و مامانم بدون من نمیتونه...واقعا توی یک مردابی گیر کردم که هر لحظه دلم میخاد بخابمو صبح بیدار نشم خستم از  اینهمه تلاشی که به جایی نرسید خستم از جوونی نکردنم خستم از بی پولی و نداری خستم...

توهم اگه میخای اینجا بنویس دردلتو:)

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

من هم پر م از درد و رنج غیر قابل وصف ولی پاهام بستس پرواز کن و برو نگران خانوادت نباش ‌اینجا بمونی هیچی عوض نمیشه ولی میری درس خونده و سربلند برمیگردی یا اینکه ایندتو درخشان اونجا میسازی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.