خودم همیشه دوستام و هم کلاسی هام که بچه دارند را میرسونم به نیت اینکه مادر هستند. دلم میخواد به سهم خودم به مادر ها کمک کنم.
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم.
یه بار هم یه پیرزنی را سوار کردم برسونم. دیگه پیاده نمیشد میگفت تا دم در خونه باید منو ببری
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!