یه دختر خاله ۱۹ساله دارم رفته توتلگرام به یه نفرفحش داده تهمت زده دلایل خودشو داشته اون طرف هم ازش شکایت کرده فقط میخواسته گوششو بپیچونه بعد شکایتش پس گرفته دادگاه نرفتن ولی پرونده درست شده همش داره گریه میکنه دلم براش سوخت میگه اونی که ازش شکایت کرده خیلی اذیتش کرده بوده اونم توتلگرام بهش فحش داده پرونده مختومه شده حالامیخوام بدونم سابقه دارشده یانه
طرف میره زندان ...ازاد میشه چند سال بعد به دلیل تکرار نکردن جرم ..سابقه ش رو پاک میکنن
ایشون چی فکر میکنه اخه سابقه چی 🤦♀️
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی سابقه دارنیست پرونده داره تودادگاه ولی طرف رضایت داده حکم براش نبریدن
اصلا مختومه که شده هیچ
زندان بره طرف میشه سابقه و ثبت میشه
اینهمه ادم شکایت و شکایت کشی میکنن سابقه کجا بود اخه عزیز
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چون دادگاه کیفری بوده میگم شاید چون پرونده کیفری تودادگاه داره سابقه دارنده آخه بچست ۱۹سالشه بچگی کر ...
نه بابا هیچی نمیشه بگو انقدر ترسو نباش
خواهش میکنم عزیزم