2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید لطفا خواهشا

152 بازدید | 5 پست

من و شوهرم سر ی موضوع نزدیک ی ماه پیش اتفاق افتاد ی کم با هم سر سنگین شدیم ولی حالا بعد از گذشت این مدت از خر شیطون نمیاد پایین ،کوتاه نمیاد همچنان با من سر سنگین برخورد میکنه،  نمیدونم دیگه چی کار کنم یادش بره ،کوتاه بباد ،ول کنه ،موضوع مهم و حیاتی هم نبودا ولی رفته فاز ناز و قهر کردن ،خستم کرده دیگه دیگه کم کم داره میشه رفتار همیشگی واسش 

و خدایی که در این نزدیکیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصولا جزاون دسته ادمایی نیستم که بگم مردا همشون همینن😬

ولی حقیقتا تو این مورد اکثرشون اینطورین😂🤦🏼‍♀️

من با اقایون زیادی ارتباط صمیمانه ای داشتم

ولی خب ارتباط صمیمانه و دوستانه یا خانوادگی متفاوته تو ارتباط عاطفی بودن

همسرم و قبل از ایشون شخص دیگه ای که همراهم بودن توی رابطه عاطفیمون دقیقااااا همین اخلاقو داشتن و دارن

ولی از دورم که به دوستامون یا خانوادمون نگاه میکنم دقیقا همین حالتو دارن🤦🏼‍♀️

راستش انگار تو دلشون میمونه

یه سریاشون زیادی لوسن😂

تا یه مدت دلخورن

ولی مثلا من و همسرم به روی هم میاریم معذب بودنمون رو

شماام فکر کنم با حرف زدن مشکلتون حل شه

سعی کنین دلخوریاتونو بیان کنین

حتی اگر به جر و بحثم کشید موردی نداره

ولی‌اگر ناراحتیامون روی هم یه کوه شن دیگه نمیشه جمعش کرد🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند