می تونه مهریه ش روهم بگیره؟ یا چون خودش میخواد طلاق بگیره بهش نمیرسه؟
ن عزیز مهریه هم بهش تعلق میگیره
البته اگه شوهرش نگه در عوض حق طلاق مهرتو ببخش
خاله ی من حق طلاق داشت مهرشو بخاطر بچه هاش بخشید
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
استارتر مردی که دست بزن داره. ارزش زندگی کردن نداره. برو دنبال زندگیت. همچینم بی دست و پا تیستی که زنگ زدی 110.
والا من یکی نمیتونم با کسی که کتکم زده رابطه داشته باشم یا ببوسمش. بماند حتی تحملشم برام زیر سقف مرگ اوره. راستش تا حالا خداروشکر دعوای در حد کتک کاری هم با هیچکس نداشتم که فکر کنم چکاری اون موقع بهتره ولی فکر کنم از خودم دفاع کنم. نمیدونم .
فقط میتونم بگم خدا لعنت کنه خانواده هایی که باعث بهم خوردن زندگی بچه ی خودشون میشن
از اون ور کلی زبون میریزن تا دختر مثل دسته گل مردم رو میگیرن برا بچشون بعد که خرشون از پل گذشت طوری زندگی رو به عروس و پسرشون زهر میکنن که انگار دختر خودش اومده گفته بیاین منو بگیرین برا عروستون
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
استارتر اگه بچه نداری پاشو رخت و لباستو جمع کن برو خونه بابات این همه کتک خوردی اینجا تاپیک میزنی؟ ما چه میدونیم تو چه شرایطی هستی فقط خودت میدونی اصلا هیچ دلیلی نداره سر دو تا کلمه حرف کتکت بزنه .نمیدونیم تو کدوم قوم قبیله هستین تحمل میکنین یا پاشید از این زندگی برید بیرون یا با تاپیک زدن کتک رو اعصاب مردم راه نرید اخه یعنی چی شوهرم تا حد مرگ کتکم زد
آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
نترس هرکی باید عرضشوداشته باشع نزاره دست احدی بهش بخوره
از زندگی مشترک منظورمه
تا قبل ورود به نی نی سایت ازدواج اینقد ترسناک نبود
اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...
من میخوام حق مسکن بگیرم چون نامزدم بچه یشهر دیگه س و می ترسم یه وقت در آینده ببره اونجا بنظرت خوبه ی ...
اره عزیزم حتما بگیر
چون به هیچ چیزی نمیشه اعتماد کرد
هرچیزی که تحملش برات سخته رو ثبت کن
مثل حق مسکن حق تحصیل و....
انشالله که نیازی نباشه ازشون استفاده کنی و همه چیز به روال عادی پیش بره