2777
2789

کنار نیومدم اونقدد جو سنین بود که جدا شدم و زندگی جدیدی شروع کردم..

اما این زخم همیشه با ادمه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا بدترین نوعشو‌دیدم.باید بگم فقط فرسودگی داره.هیچوقت اروم نمیشی.هیچوقت فراموش نمیکنی.

من با موندن و‌ساختن خودمو داغون کردم.

اگه شاغل بودم.اگه مستقل بودم اگه بچه نداشتم ولش میکردم.

متاسفانه شراییط به نفع من نیس.

خیلیا میان از رو شکم سیری درجا پیشنهاد طلاق میدن.

نمیدونن ادم اگه شرایطش باشه منتظر اشاره اونا نیس.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
بعد از چند وقت متوجه خیانتش شدین

۸ سال بهم خیانت کرد و قبل از عید امسال فهمیدم حدود یه سال هست که فهمیدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من تا بدترین نوعشو‌دیدم.باید بگم فقط فرسودگی داره.هیچوقت اروم نمیشی.هیچوقت فراموش نمیکنی. من با مون ...

من تنها دلیل موندم مستقل نیستم شاغل نیستم وگرنه یک لحظه هم نمیموندم

کنار نیومدم اونقدد جو سنین بود که جدا شدم و زندگی جدیدی شروع کردم.. اما این زخم همیشه با ادمه

انشالله خوشبخت باشین.

حتما بچه نداشتین.

بنظر منم کسی که بچه نداشته باشه یه لحظه هم نباید تحمل کنه.میتونه خودشو سرپا نگه داره.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
من تنها دلیل موندم مستقل نیستم شاغل نیستم وگرنه یک لحظه هم نمیموندم

بچه نداری؟؟چند سالته؟