2777
2789
انشالله خوشبخت باشین. حتما بچه نداشتین. بنظر منم کسی که بچه نداشته باشه یه لحظه هم نباید تحمل کنه. ...

فدای تو عزیزم❤❤♥️🌷

بله مشگل ناباروری هم داشتیم و بچه دار نمیشدیم جدا شدم

اخه ۸ سال کم نیست !!!اگه چندماه بود میتونستم ببخشم ولی باهاش ازدواج سفید کرده بود باکرگیشو گرفتا بود و دیگه امکان هیچیزیو نداشت

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعد از8سال جدا شدید؟؟

نه عزیزم ۱۲ سال باهاش زندگی کردم فهمیدگ ۸ ساله باهمن هنوزم هستن 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
29سال نه ندارم

خب دختر ۱۰ هیچ‌ از خیلیا جلوتری.

همین خونه شوهرت برو یه دوره کار کن.بهترین و پر سودترین کار تو ارایشگریه.

از همین فردا بیفت دنبال کار.

یه ساله در حد اجارع خونه پس انداز کن.تا اونموقع کارت هم گرفته.میتونی راحت زندگی کنی.

بچه نداشته باشی فکر خواب و‌خوراک اون نمیمونی .رو زو شب سخت کار کن تا خودتو جمع کنی.

پشت گوش ننداز.

از خیانت شوهرت استفاده کن و‌ امتیاز بگیر.

بگو برای اینکه خیانتتو‌هضم کنم میخام سرم رو گرم کنم

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
نه عزیزم ۱۲ سال باهاش زندگی کردم فهمیدگ ۸ ساله باهمن هنوزم هستن 

آخی عزیزم واقعا سخته 

بعد از طلاق حرف مردم اذیتت نکرد،نگفتن شاید مشکل نازایی داشتی ک جدا شدی و از این حرفا

آخی عزیزم واقعا سخته  بعد از طلاق حرف مردم اذیتت نکرد،نگفتن شاید مشکل نازایی داشتی ک جدا شدی و ...

برام مهم نبود اگه هرچی بودم الان ازدواج مجدد با یکی از زمین تا اسمونش نمیکردم همه چی تموم هستن و واسه داشتم خودشو به اب آتیش زدو الان ۱ ماهه ازدواج کردیم

همیشه خدا یه بهترینشو برات سراغ داره

فدای تو عزیزم❤❤♥️🌷 بله مشگل ناباروری هم داشتیم و بچه دار نمیشدیم جدا شدم اخه ۸ سال کم نیست !!!اگه ...

خدا دوستت داشته که نذاشته پاسوز بچه بشی.

حالا وسط خیانتای شوهرم من هی باردار میشم.حکمتشو نمیفهمم.

فقط سر بچه اولم دیر فهمیدم.

دو تای بعدی تا میفهمیدم باردارم خیانتش رو‌میشد.منم سقط🥲

نمیدونم چرا مشکلات باروریم اون زمانا حلمیشه.

چن سالی بود دیگه بچه دار نمیشدم انقده خوشحال بودم که قرار نیس دوباره بچمو بکشم.

حالا دوباره ناخواسته و نفهمیده باردار شدم.

شوهرمم اذیتاش بیشتر شده.

میگم میرم میندازم میگه ازت شکایت میکنم😕

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
عزیزم من حتی هنوز به روش هم نیاوردم  نمیدونه ک من می‌دونم  ولی دورادور مراقبش هستم و می‌ ...

انشالله عاقلانه ترین تصمیم رو‌بگیری عزیزم❤️

خدا دوستت داشته که نذاشته پاسوز بچه بشی. حالا وسط خیانتای شوهرم من هی باردار میشم.حکمتشو نمیفهمم. ...

عزیزم شما حتما باید ی حرفه ایی رو یاد بگیری و خودتو بکشی بالا وگرنه افسرده میشی تو خونه

برام مهم نبود اگه هرچی بودم الان ازدواج مجدد با یکی از زمین تا اسمونش نمیکردم همه چی تموم هستن و واس ...

چقدررررر خوشحال شدم برات.انشالله به کوری چشم دشمنات تو خوشبختی غرق شی🥰

عزیزم شما حتما باید ی حرفه ایی رو یاد بگیری و خودتو بکشی بالا وگرنه افسرده میشی تو خونه

افسرده که شدم.مریضم شدم.

یه کلاس خیاطی ثبت نام کردم اصلا با برنامه مدرسه بچم جور درنمیاد.

واسه همین میگم بچه دستو پا گیره دیگه.

نزدیکم کسی نیس بزارم پیشش برم دنبال کار.

خوشبخت باشی عزیزم ❤️

عزبزدلمی♥️❤

خدا دوستت داشته که نذاشته پاسوز بچه بشی. حالا وسط خیانتای شوهرم من هی باردار میشم.حکمتشو نمیفهمم. ...

عزیزززدلم خداواست نگهش داره🥺🥺♥️

نه این کارو نکنی بری سقط کنی 🥺❤

نگهش دار بچهات هم دمت میشن عزیزت میشن انشالله خدا همسرتم به راه راست عنایت کنه