2777
2789
عنوان

جذب خواسته ها

108 بازدید | 5 پست

دوستان من به این قضیه باور دارم پس کسایی ک قبول ندارن نمیخواد لطف کنند و نظرشونو بگن.اونایی ک موفق شدن چیزی و جذب کنند میش تعریف کنید تا حس خوب به هم انتقال بدیم؟من خودم خیلی چیزا جذب کردم اما خواسته های بزرگم و فقط یکیش و تونستم جذب کنم و بعد اون یکم مشکلات برام پیش اومد ک نیاز دارم روحیم و تقویت کنم

منم‌ بشدت باور دارم .ولی مراحلش رو بلد نیستم .میشه یکم درمورد مراحلش توضیح بدی؟

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم‌ بشدت باور دارم .ولی مراحلش رو بلد نیستم .میشه یکم درمورد مراحلش توضیح بدی؟

اصل موضوع شکر گذاریه.باید بایت همه چیزایی که داری خوشحال باشی و به نداشته ها فکر نکنی.همه آدما یه ضمیر ابر هشیار دارن که توش اون چیزی که قراره انسان واقعا بهش برسه ثبت شده.دیدی گاهی یه آرزویی میکنی بعد میگی نبابا این ک خیلی محاله؟اون تصویر ابرهشیار ذهنته.نباید فکر کنی محاله.نباید به نداشته ها فکر کنی.باید به چیزایی ک میخوای فکر کنی و حس آرامشی ک داشتن اون چیزا بهت میده رو داشته باشی.وقتی احساست توی اون مدار قرار بگیره اون شی یا اون کار یا هر چیزی ک بهت اون حس خوب و میده میاد توی زندگیت.

نباید ب شخص یا خونه خاصی فکر کنی فقط باید آرامش اون چیز و تصور کنی.مثلا مدل خونه رو میتونی تصور کنی اما نباید ب ی خونه ی مشخص ک مال کس دیگه ایه فکر کنی.یا ب آرامشی ک کنار شخصی بهت دست میده.

ب راهشم نباید فکر کنی چون امکان داره خدا بخواد از راه دیگه ای بهت اون چیز و بده و تا با فکر کردن به راه محدود میکنی خودتو

بنظرم لفظ به همراه باور قلبی جذب می‌کنه اگر قراره چیزی جذب بشه به دلت میوفته واس من ک اینجوریه 

اره دقیقا.مهم نگه داشتن حس خوبه ک من جدیدا یکم توش مشکل پیدا کردم

اره دقیقا.مهم نگه داشتن حس خوبه ک من جدیدا یکم توش مشکل پیدا کردم

من حقیقتا خودش به دلم میوفته اصن دستم نیست 

این روزام به هیچی حس خوب ندارم و اتفاق خوب تو دلم نمیوفته