2777
2789

راستش من 27 سالمه

قصد ازدواج دارم

موندم تو دو راهی

اول اینکه خودم مذهبیم

خانوادمم همینطور

دخترایی که اطراف هستن و خانواده پیشنهاد میدن رو تا حدودی میشناسم

اون آدمی که خانواده من فکر میکنن نیستن

یعنی خانواده هاشون خوبن.   ولی خودشون برعکس خانواده ها به ظاهر نه ولی در باطن فرق دارن

مثلا یکیش حجاب

که برا من مهمه

با خانواده هم مطرح میکنم

میگن خیلی دخترا اولش زیاد براشون مهم نیست ولی ازدواج کنی تغییر میکنن

الان این شده برا من مشکل

که اصن میشه یه خانم اینطوری تغییر کنه؟

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

لطفاً جوری که هست انتخاب کن ، بعد نخپای به خاطر تو تغییر کنه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

چی بگم بهش میگه من مذهبی هستم دختر با حجاب میخوام یعنی میشه عکسی بدحجاب باشه بعداز ازدواج بشه درست بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رفتین خاستگاری و صحبتای اولیه بود با همون خانوم مطرح کنید و جوابشون رو بشنوید

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

اصلا رو حساب تغییر ازدواج نکنید. اگه طرف رو همونطور که هست یا حتی ده بیست درصد بدتر میپذیرید مناسبه براتون اما اگه به امید تغییر هستید اصلا مناسبتون نیست.

قبل ازدواج دارید میبینید چه جوری و چه اخلاقیاتی داره بعدا نمیتونید گله کنید یا اجبار به تغییر داشته باشید

اشتباهه به قصد تغییر دادن کسی ازدواج کردن. طرف مقابل عروسک نیست که بگی خب حالا ازدواج میکنیم مجابش میکنم فلان‌طور بپوشه، چه مرد چه زن فرقی نمیکنه. آدمی یه عقیده‌ای داره که مطابق با اون رفتار میکنه، هروقت خودش به یه نتیجه‌ای رسید و عقیده‌ش تغییری کرد توی رفتارش هم نمود پیدا میکنه، غیر از اون فقط درگیریه برای دو طرف. از اول بره سراغ کسی که مطابق با معیارهاشه درگیری و ناراحتی هم نداره، ازدواج یعنی من همین آدمی که هستی رو دیدم و پسندیدم نه این‌که دیدم و دل به تغییرت بستم. به‌نظرم اگر به این تفکر بره سراغ کسی ناامید میشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
چی بگم بهش میگه من مذهبی هستم دختر با حجاب میخوام یعنی میشه عکسی بدحجاب باشه بعداز ازدواج بشه درست ب ...

نخیر بدتر میشه بهتر نمیشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
لطفاً جوری که هست انتخاب کن ، بعد نخپای به خاطر تو تغییر کنه 

خب میگه من میخوام با حجاب باشه حتما این برام خیلی مهمه که طرفم رو بشناسم مثلا آشنا یا فامیل باشه میگه تو فامیل دختر زیاد داریم که خانواده اش خوب هستن ولی دخترشون حجاب کامل نداره مادرم میگه ازدواج کنن درست میشه این امکان داره

اصلا ممکن نیست نه فیلم هندیه نه رمان ایرانی..

اون دختر اگ بخاطر هر چیزی اوایل بخواد تغییر کنه یمدت بعد پشیمون میشه...

حجاب سخته

و حتما اگه دختر با حجابم پیدا کرد بهش بگه ک همینجور انتخابش کرده خیلی دخترای چادری و محجبه بخاطر زور خانوادشونه و امیدوارن که بعد ازدواج محدود نباشن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂