2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 125 پست

اونم التماس کرد برم پیش روانشناس هردومونبریم  عین سگ شده بودم داد میزدم روانی مادرت طلاق ام بده ماشین به نام منه آپارتمان به نام منه برو بیرون درحالی که با پول خودش خریده بود الان میرم پیش روانپزشک حتی بهش گفتم دارو میخرم الان بخدا آروم هستم میکه خیلی خسته ام دیکه از عمرم چیزی نمونده میخوام آرام اش داشته باشم تنهام بزار همه چی بهت میدم 

الان برگشتم خونه بابام اونقدر سرکوفت می‌شنوم میکن روانی همه پسر میکه مظلوم هست تو چکارش کردی فقط میکه آرام اش داشته باشم می‌کن لیاقت تو یه شوهر دست به زن بود فقط خونه مامانم کار میکنم میکم غلط کردم خونه شوهرم فقط داد میزدم اونقدر با ملایمت باهام حرف میزد تا اروم بشم هر جیز بهونه میکردم . خانواده ام وسایل بچه دیدن  مسخره کردن گقتن تو لیاقت مادر شدن نداری این اداها درنیار گفتن یبارم ببینیم وسایل خریدی اتیش میزنیم تو دیونه هستی ماهم پدر ومادریم تحمل میکنیم.من واقعا روانی هستم یا میرم تيمارستان خودم بستری میکنم یا خودکشی .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مرد خوبی

عین سگ پشیمونم بقران دکتر رفتم قرص میخورم آروم شدم الان دوسال خونه بابام فقط کار میکنم هیج دادی هم نمیکنم اصلا خونه پدرم اونجوری نبودم خونه شوهر به زور پیدا کردم چی شده بود سگ شده بودم واقعا چرا سگ شده بودم نمیدونم 

عین سگ پشیمونم بقران دکتر رفتم قرص میخورم آروم شدم الان دوسال خونه بابام فقط کار میکنم هیج دادی هم ن ...

چون شوهرت خوب و اروم بوده.ببین من خواهر شوهرم این‌جوری بود.شوهرش از خونه رفت .یه دو سالیه که خواهر شوهرم آروم شده.شنیدم شوهرش برگشته

نرو برا امضا طلاق.یه مدت هم کاری باهاش نداشته باش

فعلا وکیل گرفتم کشش بده دوسال الان کش میدیم خاک تورم تو این ۵ سال نذاشتم بچدار بشم اینقدر عاشق بچه بودم میگفتم طلاق میکیرم این طلاق لعنتی چه کلمه بود افتاده بود مغزم من واقعا روانی ام باید منو زنجیر ببندند

فعلا وکیل گرفتم کشش بده دوسال الان کش میدیم خاک تورم تو این ۵ سال نذاشتم بچدار بشم اینقدر عاشق بچه ب ...

حالا زیادم از این طرف خودتو سرزنش نکن.چون کار خراب تر میشه.همون کشش بده.کنارش هم اگه فرصتی پیش اومد خودتو بزن به مظلومی.با یه مشاور خوب جلو برو

چون شوهرت خوب و اروم بوده.ببین من خواهر شوهرم این‌جوری بود.شوهرش از خونه رفت .یه دو سالیه که خواهر ش ...

واقعا یعنی جای امیدی هست برگرده .شاید خیلی هوامو داشت منم خودم زدم به روانی بودن پدر ومادرم سختگیرن

واقعا یعنی جای امیدی هست برگرده .شاید خیلی هوامو داشت منم خودم زدم به روانی بودن پدر ومادرم سختگیرن

اره معلومه هنوز دوستت داره.به زمان نیاز داره تا این مشکلاتی که براش بوجود اوردی ،کمرنگ بشه

حالا زیادم از این طرف خودتو سرزنش نکن.چون کار خراب تر میشه.همون کشش بده.کنارش هم اگه فرصتی پیش اومد ...

مشاور نمیره میکه مشاور من اول ازدواج گفتم باهم بریم نرفتی گفتی روانی مادرت هست من همه کار باهات کردم آروم بشی نشدی این دادگاه لعنتی اونقدر طلاق اس ن میگیرن میکم شما بفرستید پیش مشاور میکن طبق این بند طلاق شما نمیشه منظورش فکر کنم مهریه میده نمیشه آورده کلید ماشین و آپارتمان داده دادگاه گفته پیش من ۵ سال اذیت شده نتونستم آروم اش بدم طلاق بگیر راحت زندگی کن خیلی میسوزم آتیش گرفتم