2777
2789
سلام سوژین جونم مرسی عزیزم تو چطوری؟ کنکورت چطور بود؟ شهریه من الان سالی ۱۹/۵۰۰ البته دانشگاه با دانشگاه فرق داره ، انزلی اینقدر میگیره اره دندون راحتتره کلا واسه ما بهتره،درسا اسونتر و تعداد واحدها کمتر منم به عشق پزشکی کنکور داده بودم اما الان واقعا خوشحالم دندون رفتم بهتزین گزینه واسه ما همینه شاید اگر کم سن و سال بودم پزشکی میرفتم و بعدش تخصص ...اما الان دندان برام بهتره
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم راحله جون کنکور ندادم امسال بچم بیمارستان بود البته می رفتمم خوب نمیشدم راستش من هیچ اطلاعاتی از دندون ندارم نمی دونم اصلا بهش علاقه دارم یا نه ولی خیلی پزشکیو دوست دارم البته اگه بین ال قبول شم دندون میزنم راستی به نظرت پزشکی با تعهد بهتره یا دندون بین ال ؟ راستش من خودم بیشتر دوست دارم با تعهد برم تا برم پزشکی چون بهش علاقه دارم و از اون ورم با عمومی استخدامی از اون ورم میگم شاید چندر غاز بدن نیارزه {یه جوری حرف میزنم انگار قبولم } راحله درسایی که تو دانشگاه خوندیم عمومیا رو میگم میتونیم تطبیق بزنیم؟
من موفق میشم حتما حتما حتما برا موفقیتم یه صلوات میفرستی مهربونم ممنونم
راحله بیا از خوندنای اون موقعت بگو بچه دیوونم کرده چه طوری میخوندی؟ لامصب ساعت مطالعم بالا ی 7 نمیره سعی میکنما نمیشه اگه اون طوری پیش برم نمیرسم عمومیا رو کی خوندی؟ شام و نهار از تو یاد گرفتم زیاد میپزم دو وعده میکنمش گاهی سه وعده
سوژین جون خدا بد نده!؟ الان بچه چطوره؟ حیف شد نتونستی بری سر جلسه، بنظر من دندون بین الملل خیلی بهتر از پزشکی تعهدیه اره عمومیا رو که همه رو تطبیق میزنن،نمره باید بالای ۱۴ باشه اگر اشتباه نکنم ولی اختصاصی اگر مقطع قبلی لیسانس باشه تطبیق نمیدن،اگر دکتری باشه و واحدها مشابه باشه تطبیق میدن
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سوژین برای الان هفت ساعت خوبه هاااا ، ایول سیستم جدید شام ناهار داری پیاده میکنی ههه من بچه رو با سی دی باب اسفنجی سرگرم میکردم،از نیمه اذر هم مهد رفت،بعد عید هم که پیش مامانم بود میرفتم کتابخونه،تایم مفید خوندنم قبل عید صبح زود بود و وقتی که بچه مهد بود..تقریبا تا ساعت دو و نم، از اون به بعد دیگه با بچه هم سر و کله میزدم
من سه سال پیش قبول شدم دولتی هستم البته خیلی سخته شاغلم هستم گاهی از خستگی هذیان میگم
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
مامان ارین عزیز ازتون خواهش میکنم هرازگاهی سری ب این تاپیک یاتاپیک کنکوری های 96بزنید ومارو راهنمایی کنید.چون شما واقعا ب نظرمن درامرکنکورباتجربه هستید
خدای مهربونم یعنی میشه ک بشه؟
نه عزیزم اطلاعی ندارم،ولی فکر میکنم حقوقشون بالا باشه چون قراره جاهای محروم کار کنن
راحله جون ممنونم وقت میزاری به سوالام جواب میدی میگم دندان بین ال دو سال طرحی که پزشکیا دارن رو داره؟ پزشکی بین ال چی اونم طرح داره؟ بعد میگم وقتی درس دندون تموم شد کسی خواست مطب بزنه چقدر سرمایه واسه زدن مطب نیاز ؟اخه دستگاه اینا زیاد لازم داره دولت وام نمی ده به فارغ التحصیلای دندان؟