2777
2789
عنوان

خدایش خیلیا گرون فروشن

217 بازدید | 15 پست

دیشب کلم بخرم کلم سفید داشت ۸۰ تومن و کلم قرمز ۱۱۰ تومن بعد رفتم یه جا دیکه کلم سفید و قرمز هر دو ۸۰ .خدایی با مردم رحم کنید انقدر گرون فروشی درس نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دیروز یه وسیله را همسرم قیمت گرفت یه مغازه میگفت ۸میلیون یه مغازه دیگه چندتا کوچه پایینترش همون را میگفت ۵ میلیون واقعا چخبره این همه تفاوت قیمت 

کاش حداقل خودمون به خودمون رحم کنیم 🥺

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
دقیقا دیروز یه وسیله را همسرم قیمت گرفت یه مغازه میگفت ۸میلیون یه مغازه دیگه چندتا کوچه پایینترش همو ...

ادم مجبور میکنن صدتا مغازه سر بزنن قدیم یه جا میرفتی همونجا میخریدی میومدی بیرون.غیر واقعی قیمت میبرن بالا

ادم مجبور میکنن صدتا مغازه سر بزنن قدیم یه جا میرفتی همونجا میخریدی میومدی بیرون.غیر واقعی قیمت میبر ...

الان سوپری ها هم یاد گرفتن پریروز دخترم یه سس خرید نود بود ولی فروشنده برچسب زد۶ بود روش ۹۵ هزارتومن حتی دخترمم صداش دراومد گفت مامان چه خبره این همه تفاوت قیمت کارشون به جایی رسیده که خودشون رو محصولات قیمت دلخواه میزنن اونم قیمت بالاتراز قیمت واقعی والله این پولا خوردن نداره ...

الان سوپری ها هم یاد گرفتن پریروز دخترم یه سس خرید نود بود ولی فروشنده برچسب زد۶ بود روش ۹۵ هزارتومن ...

والا یادمه مجردی مون یه سوپری بود محل ما طرف از کار خونه ارزونتر شامپو و برف و سس و شیرینی هر چی میخرید یه مقدار سود میگرفت با قیمت کمتر از برچسب کالا میفروخت خیلی ادم خوبی بود خدا خیرش بده چقد مشتری داشت یعنی ساعتا مغازه ش معطل بودیم از بس شلوغ بود.

الان سوپری ها هم یاد گرفتن پریروز دخترم یه سس خرید نود بود ولی فروشنده برچسب زد۶ بود روش ۹۵ هزارتومن ...

وای گفتی من یه روغن کوچیک مایع برداشتم گفت ۸۰ وقتی اومدم خونه روشونگاه میکنم زده بود۷۲ هزارتومن 

میخاستم ببرم شوهرم نزاشت گفت ولش کن واسه ۸هزارتومن گفتم چطورواسه اون پوله واسه ماپول نیست 

خدایی خودمردمم بهم رحم نمیکنن

وای گفتی من یه روغن کوچیک مایع برداشتم گفت ۸۰ وقتی اومدم خونه روشونگاه میکنم زده بود۷۲ هزارتومن میخا ...

دقیقا اگه گرون فروشی نیست پس چیه؟

همه دیگه سو استفاده گر شدند 

والا یادمه مجردی مون یه سوپری بود محل ما طرف از کار خونه ارزونتر شامپو و برف و سس و شیرینی هر چی میخ ...

خدا خیرش بده از این با انصاف ها دیگه خیلی کم شده