الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادم مجبور میکنن صدتا مغازه سر بزنن قدیم یه جا میرفتی همونجا میخریدی میومدی بیرون.غیر واقعی قیمت میبر ...
الان سوپری ها هم یاد گرفتن پریروز دخترم یه سس خرید نود بود ولی فروشنده برچسب زد۶ بود روش ۹۵ هزارتومن حتی دخترمم صداش دراومد گفت مامان چه خبره این همه تفاوت قیمت کارشون به جایی رسیده که خودشون رو محصولات قیمت دلخواه میزنن اونم قیمت بالاتراز قیمت واقعی والله این پولا خوردن نداره ...
الان سوپری ها هم یاد گرفتن پریروز دخترم یه سس خرید نود بود ولی فروشنده برچسب زد۶ بود روش ۹۵ هزارتومن ...
والا یادمه مجردی مون یه سوپری بود محل ما طرف از کار خونه ارزونتر شامپو و برف و سس و شیرینی هر چی میخرید یه مقدار سود میگرفت با قیمت کمتر از برچسب کالا میفروخت خیلی ادم خوبی بود خدا خیرش بده چقد مشتری داشت یعنی ساعتا مغازه ش معطل بودیم از بس شلوغ بود.