2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با دوبچه کوچک پزشکی قبول شدم خیلی هم راحت کافیه هوش و اراده داشته باشی
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
کمک اطرافیان هم اصلا ندارم اگر دارین که دیگه خوش به حالتون یک خانم افاق هم داشتیم که با سه تا بچه پزشکی خوندبسیار با اراده من ازش انگیزه گرفتم البته اون مامانش حسابی کمکش میکرد
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
منم میخام بخونم ولی 38 سالمه و استاد دانشگاهم phdدارم بنطرتون مسخره نیست و ایا با کار و یه دختر 4 ساله میتونم عاشق دندونپزشکیم / الانم تخصص بیوشیمی بالینی دارم / دیوونه ام یا عاقل/ میشه یا نه / من استخدام دانشگام
باران جون منم مدرک قبلیم دکتری بود اما واقعا بدردم نمیخورد،الانم خیلیم راضیم از رشتهجدیدم،البته من فعلا دانشجو هستم اما میدونم بازار کارش خوبه،منم بچم هم سن بچه شماست مطمئن باشید شدنیه،البته شما استخدام هستی شاید حیف باشه بیخیالش بشی
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
افرین مامان ارین کی قبول شدی؟ دولتی یا ازاد؟ خیلی عالیه با دو تا بچه واقعا عاااالیه
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سلام راحله جان خوبی؟ راحله من اگه بین الملل بیارم میرم فقط میخواستم بدونم چقدر شهریه میشه ترمی؟ بعد اینکه دندون طوریاست؟ نسبت به پزشکی شنیدم راحت تره و واحدای درسیش کمتر درسته؟ به نظرت بین ال اگه اوردم دندون برم یا پزشکی اخه من پزشکی دوست دارم البته امسال که نمیارم سال بعد کنکوردارم
من موفق میشم حتما حتما حتما برا موفقیتم یه صلوات میفرستی مهربونم ممنونم
باران جون دام پ زشکی خوندم قبلا ، من دندان ازاد اص فهان قبول شدم و دندان بین الملل هم قبول شدم که بین الملل رو دارم میرم چون نزدیکتره، رتبم ۱۴۶۰ شد تو منطقه یک، یک کلام بگم از جون مایه گذاشتم خیلی خوندم ،مخصوصا بعد عید