2777
2789

نمیدونم از کجا بگم از همون اول تو بد شانسی بودم نمیدونم این همه صبرم از کجا اومده 

۱۳ سالگی نامزد کردم با یه نفر اینقد اذستم کرد به زور جدا شدم سال بعدش با پسر عمم نامزد کردم تو چند سال نامزدی یبار بهم‌محل نذاشت همش بیخیالم بود وبی محال و نه زندگی نه تفلنی نه سر زدنی هیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۴ سال عروسی کردم با اینکه هیچ‌پسری نبودم شب اول هیچی نداشتم تمام سه روز گریه کردم و زاری تمام تازه عروسیم خراب شد رفتم‌خونه بابام سر بزنم اونحا رفتم دکتر گفت مشگلی نداشتی و اینطوری بوده مدلش ولی اون قبول تداشت میگفت دکترو خریدیدن بعد ۲ ماه با دعوا قهر کردم اومدم خونه پدرم جنگ و دعوا بین خانواده ها که باز برگشتم چه فایده دوباره همون ادم بود که باز قهر کردم اینار دست بزنم داشت دادگاه رفتیم چند ماه اوندیمو رفتیم ولی باز برگشتم

بعد برگشتنم زندگیو میگذروندم با خوبو بدش کنار اومدم خونه نداشتن لباس نداشتن همه چیزو کنار اومدم ولی انگار اون زمانا خوشبختیم بود گفتم باردار بشم یکم رنگ بو بگیره حامله شدم تو حاملگی دفع پروتیین گرفتم رفتم تهران نمونه گرفتن ازم احتمال بیماری ژنتیکی سندرم آلپورت دادن  گوشام عصبش ضعیف شده چشام کلیه قند گرفتم تو ۶ ماهگی دخترمو از دست دادم  

شوهرم بعد ۲۰ روز نگذشته از حاملگی سر اینکه منو ببره بهداشت فشار بگیرم کتکم زد الان کورتن میخورم معده درد بدن درد گوش سنگین  چشما ضعیف داغ بچه داغ بی محلی شوهر ترس آینده که چی میشه تمام خانواده در و همستیه از بیماریم میدونن نمیدونم‌چطوری زندگی کنم امروز رفتم فشار گرفتم فشارمم بالا بود تمام بدنم ورم دارم  هر چی دعا و نذر میگرم برعکس میشه