2777
2789
عنوان

حالم به هم میخوره از بدنم

855 بازدید | 47 پست

فقط یک ماه دیگه مونده تا عروسیم. و من پشت سرشانه هام و بازوهام پر جای جوش بود،رفتم یک ماه پیش دکتر گفت اینا که برآمده شده رو برات فریز میکنم تا صاف شه.فریز کرد الان صاف شدن فقط جاشون نقطه قرمز پر رنگ مونده .روی بازوم شش هفت تا و پشت کمرم ده تا نقطه های قرمز پر رنگ😖😭 هی مامانم اینا میگن بیا بریم لباس عروس بگیریم هی ميندازم عقب نمیرم.میدونم نمیتونم لباس عروس مورد علاقم بپوشم باید پوشیده بگیرم🥲بخدا ندیدین نمیدونین پشتم کلا خال خالی شده .چیکار کنم روم نمیشه حتی برم لباس عروس پرو کنم کسی اینارو ببینه.اصن لباس عروسا همشون پشتشون بازه،من حتی کرم هم بزنم باز اینا مشخص میشن اندازه یه نخود هستن😭😭😭هیشکی درد منو نمی‌فهمه استرس منو نمیفهمه به هیشکی هم نگفتم پشتم اینجوریه حتی مامانم.دکتر لایه بردار داد بزنم روشون ولی هیچ تاثیری نداشته تا الان.خدایاااااا چرا همه پوستشون صاف و سفیده فقط من😔

برای منم اونجوریه 

طبیعیه زیاد درگیر نکن ذهنتو 

خارجکیارو ببینی چی میگی 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته لباس عروسا همه پشتشون بازه اخه انقد لباس خوشگل هس باید بری ببینی

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

اتفاقا شیک ترین لباس عروس ها اونایی هست که دکلته و باز نیستن البته سلیقه شخصی من هست ولی شما لباس عروس های ملکه ها و سلبریتی ها رو ببین همشون پوشیده و آستین دار و ساده و شیکن

والا من هرچی کلیپ های عروسی جدید رو تو اینستا میبینم از هرده تا عروس شاید یکیشون پشت لباسش باز باشه بعدهم قبل پرو رفتن از این کرم های گریم بزن بدنت 

روز عروسیت همینطور اگه سرشونه هات مشخص بود

منم هستم 

ارایشگر نمیتونه برا اون شب کاور کنه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰