فقط یک ماه دیگه مونده تا عروسیم. و من پشت سرشانه هام و بازوهام پر جای جوش بود،رفتم یک ماه پیش دکتر گفت اینا که برآمده شده رو برات فریز میکنم تا صاف شه.فریز کرد الان صاف شدن فقط جاشون نقطه قرمز پر رنگ مونده .روی بازوم شش هفت تا و پشت کمرم ده تا نقطه های قرمز پر رنگ😖😭 هی مامانم اینا میگن بیا بریم لباس عروس بگیریم هی ميندازم عقب نمیرم.میدونم نمیتونم لباس عروس مورد علاقم بپوشم باید پوشیده بگیرم🥲بخدا ندیدین نمیدونین پشتم کلا خال خالی شده .چیکار کنم روم نمیشه حتی برم لباس عروس پرو کنم کسی اینارو ببینه.اصن لباس عروسا همشون پشتشون بازه،من حتی کرم هم بزنم باز اینا مشخص میشن اندازه یه نخود هستن😭😭😭هیشکی درد منو نمیفهمه استرس منو نمیفهمه به هیشکی هم نگفتم پشتم اینجوریه حتی مامانم.دکتر لایه بردار داد بزنم روشون ولی هیچ تاثیری نداشته تا الان.خدایاااااا چرا همه پوستشون صاف و سفیده فقط من😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.