2777
2789
عنوان

به نظرتون باید برم ؟؟

49 بازدید | 5 پست

خواهر همسرم شاغله و بچشو مادرشوهرم نگه میداره ، جاریامم هردو همسایه اونا هستن و هر روز اونجان و فقط منم که خونمون باهاشون یک ساعتی فاصله داره 

خونه مادر همسرم از دست این بچه ها یه ریختی شده تموم فرشا پر از میوه و خوراکی و اسباب بازی و ....

ما در هفته یکروز میریم اونجا که ظرفا رو من باید بسورم چون اونا بچه هاشون کوچیکن و ناهارم میندازن گردن من البته منم پسرم ۴ سالشه 

حالا پیام دادن جمعه از صبح بیاین خونه تکونی مامان 

به نظرتون من باید برم ؟؟؟ اخه هیچ وقت کمک من بچمو نیم ساعت هم نگه نداشتن حالا ازمن توقع دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم بگم نرو ولی نمیشه نری پشتت حرف میزنن ببین شخصیتت چطوره میتونی بری و از بقیه کار بکشی؟خودت از زیر کار در بری؟اگه نمیتونی و بعد تبدیل میشی به کوزت خانواده اصلا خوب نیس ببین از تجربه خودم بگم یجا دعوت شدیم برا کار من کاملا جدی کارا را انجام دادم ولی اونای دیگه خودشون را مشغول پاک کردن یه دیوار کرد و اروم اروم همونا انجام دادن بعدم اول یه پارچه خواست که فلانی بم پارچه بده نخی باشه بعد گفت جوش شیرین میخوام بعد گفت اب گرم میخوام بعد گفت پارچه تمیز برا خشک کردن میخوام لطفا بم یه تشت اب بدین لطفا چهار پایه بدین پام خسته شد لطفا پارچه ام را عوض کنید  فقط حرف میزد و خلاصه انقدر انتظار و توقع داشت که طرف گفت خودم انجام میدم ول کن تو برو یه چای بزار بعد رفت تو اشپزخونه ایستاد به حرف بعد گفت همین کتری که. رو گازه؟از اب لوله؟اخه ما از اب معدنی استفاده میکنیم کبریت بم میدین؟اجازه هس تو سرویس را ببینم؟وای خدایا اینجا چرا اینقد ریخته اس؟اینجارم باید تمییز کنیم ما خودمون خیلی تمیزیم عادت ندارم به این همه ریخته و پاش و... خودشون را وسواسی جلوه دادن.کلا در کل روز یه دیوار دومتری را پاک کرده بود.کلی هم تیکه بار صاحب خونه کرد و منت گذاشت بعدم گفت وای امروز خیلی کتف و کمرم درد میکنه چقد خسته شدیم دو روز باید استراحت کنیمو... صاحبخونه تو دلش گفت غلط بکنم یبار دیگه بش بگم.

دوست دارم بگم نرو ولی نمیشه نری پشتت حرف میزنن ببین شخصیتت چطوره میتونی بری و از بقیه کار بکشی؟خودت ...

چه تکنیکی زده رومخ 

نه وقتی برم تنها کسی که جدیه منم اونا یه بار شیر میدن ، یه بار غذا میدن و فقط منم که باید عین یک عدد حمال بشورم و بسابم 

چه تکنیکی زده رومخ  نه وقتی برم تنها 

کسی که جدیه منم اونا یه بار شیر میدن ، یه بار غذا میدن و ...

منم مث خودتم ولی در شانم نیست حمال باشم چون از بقیه کم ارزش تر که نیستم هیچ بالاترم هستم برا همین حرص میخورم و خودخوری میکنم شوهرمم همش میگه خو نرو اگه نمیخوای کار کنی زور که نیس ولی نمیدونه من از کار نمیترسم منو تو کار و تلاش زاییدن ولی از زیرکار در رو و قدرنشناسی دیگرون در رنجم