2821
2789
عنوان

عذاب وجدان بخاطر شیر 😢

3271 بازدید | 98 پست

خانوما من 19 روزه زایمان کردم 

شیر ندارم 

قطره شیر افزا و غذاهایی که میگن برای افزایش شیر خوبه و... رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد. 

به نوزادم شیر خشک میدم 

اینقدر همه میرن رو اعصابم 

که شیر خودتو بده 

میگم منم دوست دارم شیر بدم ولی ندارم 😬

گناه داره بچه گرسنه بمونه و گریه کنه 

میگن ی قطره شیر مادر هم بهتر از شیر خشکه 

شیر مادر فلانه و بهمانه 

اینقدر گفتن 

که من الان عذاب وجدان دارم که به بچه شیر خشک میدم 😭

يعنی شیر خشک هیچ خاصیتی نداره؟ 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گو‌ر بابای حرف مردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خب عزیزم وقتی شیر نداری عذاب وجدان چرشیر خشکم مقویه ویتامین داره دیگه

درسته شیر مادر نمیشه ولی خوبه 

هرازگاهی مال خودتو بده ولی شیر خشکم بده که تپلی بشه

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

شیرتو بدوش بریز تو شیشه بش بده ازین شلنگ شیر دهیا بگیر ک بد سینتو بگیره با شیشه بد دیگه سینتو نمیگیرهااا بد ک یکم جون گرف خودش سینتو میگیره ولی شیر خودتم بده چون بد پشیمون میشی اشتباه منو نکن

امام رضا عاشقتم💜
اصلا محلشون نده اتفاقا شیرخشک تمام مواد بیشتر از شیر مادر داره عذاب وجدان نگیر خیلیم عالیه شیرخشک

گلم اطلاعات غلط نده یکی دیگه بخونه معلومه ک شیر مادر بهتره ولی ایشون نداره چکار کنه

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

گلم آرامشت بیشتر کن خیلی استرس اثر داره. و از خدا کمک بگیر که خیر باشه و حالت خوب باشه. مایعات زیاد استفاده کن. در کنار شیر خشک شیر خودتم بده که کم کم ممکنه شیرت زیاد شه. من دوستم یه ماه طول کشید تا خوب شد کلی روش امتحان کرد. نزاشت شیرش خشک شه با نمیدونم شیر دوش و اینا. ولی شیر خشک هم خوبیهای خودشو داره اونطوری نیس که بد باشه. بتونی شیر خودتو بدی هم خیلی خوبه 

2825
2823
2791
2779
2792