یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرروز صبح بخور اما اقدام ک کردی ترکش کن، اگر باردار شدی ک هیچ اگر نشدی دوباره شروع کن ب خوردنش تا قبل از اقدام ماه بعدت
دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم ! ❤️
عزیزم ببخشی شما که تو اقدامی اصلا ترشح نداری ؟ من تا ترشح میبینم دیگه اون ماه اقدام نمیکنم ...
وا عزیزم
خب وقتی ترشح داری وسط سیکل مربوط ب تخمک گذاریه یعنی دقیقا باید همون روزا اقدام کنی
دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم ! ❤️