2777
2789

سلام خانومای عزیز

تجربه ای از خوردن عسل و سیاه دونه ناشتا دارین؟؟

کمک کرده به باردار شدنتون؟؟

هر روز صبح بخورم یا اینکه فقط دوران پریودی؟؟

اگه جواب دادین لایکتون کردم یعنی همون تشکر کردن😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول لطف خدا بود و بعداینکه من ماهی که  عسل وسیاهدانه خوردم باردارشدم قبلش چندماه اقدام کردم باردار نشدم

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹

با نظر موخوره موافقم

هرروز صبح بخور اما اقدام ک‌ کردی ترکش کن، اگر باردار شدی ک هیچ اگر نشدی دوباره شروع کن ب خوردنش تا قبل از اقدام ماه بعدت

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
عزیزم ببخشی شما که تو اقدامی اصلا ترشح نداری ؟ من تا ترشح میبینم دیگه اون ماه اقدام نمیکنم  ...

وا عزیزم

خب وقتی ترشح داری وسط سیکل مربوط ب تخمک گذاریه یعنی دقیقا باید همون روزا اقدام کنی 

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
عزیزم ببخشی شما که تو اقدامی اصلا ترشح نداری ؟ من تا ترشح میبینم دیگه اون ماه اقدام نمیکنم  ...

عشقم من دارم بدنمو تقویت میکنم آخه سقط داشتم،خدا بخواد فروردین اقدام‌کنم

اگه ترشحت بو دار و‌رنگی نیست خطرناک‌نیست،ترشح آبکی از نشونه های تخمک‌گذاریته

وا عزیزم خب وقتی ترشح داری وسط سیکل مربوط ب تخمک گذاریه یعنی دقیقا باید همون روزا اقدام کنی 

ترشح تخمک گذاری رو میشناسم اون جدا

به غیر از اون هیچ ترشح دیگه ای نباید باشه درسته؟