2777
2789
عنوان

شما باشید میرید عید دیدنی این خانواده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 53 پست
نه همسرم اصلا قبول نداره

پس بهتره بری و چند ساعت تحملشون کنی بعد بقیه عید رو خوش بگذرونی.چون اگه نری همش دعوا میشه و اعصاب خرد کنی کل تعطیلاتت هم به فنا میره.

برو ولی سرسنگین باش کمک هم نکن مثل مهمون برو و مثل خانم برگرد😀

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد فوت مادرشوهرم تازه خانواده همسرم خودشون رو نشون دادند مخصوصا خواهراش .خود همسرم دیگه قیدشونو زده ...

خودتون خانواده شوهر کسی محسوب نمیشید؟

اگه من عروسم از اون طرف چهار تا زنداداش دارم همشون هم خانواده شوهر یکی دیگه ان

یعنی خودتون فرشته و بی عیب هستید ؟؟؟

از کجا معلوم بدی از سمت شما نبوده ؟که اونا هم نسبت به شما سرد شدن

تازه ماه رمضون هم هست .ولی مطمئنم همسرم ول کن نیست .

برو ولی باهاشون مثل خودشون رفتار کن زیادم کار وکن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
تازه ماه رمضون هم هست .ولی مطمئنم همسرم ول کن نیست .

میگی سردن برو چرا نری دعوا نداشتی که باهاشون مدل اخلاقشون اینجوری هست برو خوش بگذرون بعدش اخلاقشون دستت اومده لازم نیست زنگ بزنی بهشون 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

برو وقتی عروس نره بیشتر ذوق میکنن برو بگرد عشق و حال کن چکار داری بشینی پیش اونا از اول صبح برید گردش موقع خواب بیاین

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

اسي منم قبلا بدم ميومد كه نميان اما راحت باش راه دخالتو خاله خانباجي ندارن 

من بعد ده سال امسال چند ماهيه كه قطع رابطم نميرم راحت همسرم ميره البته كه بره مهم اينه تصميم گرفتم نبينمشون 😌

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
آخه مشکل من شهرستان هستند نمیتونم یه سر برم کم کم باید یک هفته بمونیم . 

نه یه هفته نمون.با شوهرت حرف بزن بگو دلت از دستشون پره.و بگو تعطیلاته میخوام راحت باشم و خونه فامیلای خودمم برم .فقط دو یا یه روز بمونیم و برگردیم.

دیگه خاهر چاره نیست منم مثل توام متنفرم ازشون ولی گاها ادم باید یه کاری کنه که به صلاحشه و عقلی تصمیم بگیره

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

آخه مشکل من شهرستان هستند نمیتونم یه سر برم کم کم باید یک هفته بمونیم . 

پس عزیزم برو درسته با تو بدن تو خوشت نمیاد ازشون یا راحت نیستی باهاشون اما پدر مادرت همسرتن دلش تنگ میشه براشون حق داره که بخواد برید بمونید

یه هفته گه چیزی نیست برو تحمل کن ولی کار نکن عین خودشون رفتار کن

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪